BIST 10.236
DOLAR 32,19
EURO 35,07
ALTIN 2.459,69
HABER /  GÜNCEL

Maliye Bakanı Şimşek'in harçlık tarifesi

Paranın patronu Maliye Bakanı Şimşek Batman'da çocuklara harçlık dağıttı. Kuyruk uzun, para az olunca çözümü bakın nasıl buldu...

Abone ol

Devletin kasasının emanet edildiği isim, Maliye Bakanı Mehmet Şimşek memleketi ve seçim bölgesi Batman'da çocuklara bayram harçlığı dağıttı.

Öğretmenevinde bayramlaştığı çocuklara 5 TL veren Bakan Şimşek çocuk yuvası ziyaretinde ise tarifeyi yükseltti. Bakan Şimşek yuvadaki çocuklara 10 TL harçlık verdi.

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN

Bayramı geçirmek için memleketine giden Bakan Şimşek Öğretmenevi'nde bayramlaşma törenine katıldı.

Batman Valisi Ahmet Turhan, Jandarma Bölge Komutanı Tuğgeneral Necdet Köse ve AK Parti Batman Milletvekili Ziver Özdemir ile bayramlaşan Bakan Şimşek çocukların haçlık için dışarıda beklediğini öğrenince yanlarına gitti.

Çocukları burada uzun kuyruk oluşturarak sıraya girdi. Tek tek çocuklarla bayramlaşan Bakan Şimşek herbirine 5'e lira harçlık verdi. Ancak kuyruk uzun cepteki para sınırlı olunca Bakan ne yapacağını şaşırdı.

Cebindeki parayı tüketen Bakan Şimşek bu kez haçlık için bekleyen çocukları beraberindeki Vali Ahmet Turhan ve Milletvekili Ziver Özdemir'e yönlendirdi.

YUVADAKİ ÇOCUKLARA 10 TL

Bakan Şimşek'in Batman'da ikinci durağı Çocuk Yuvası oldu. Eşi Esra Şimşek ile Betman Çocuk Esirgeme Yuvası'nı ziyaret eden Bakan Şimşek burada da çocuklara bayram harçlığı dağıttı. Şimşek'in Öğretmenevi'ndeki bayramlaşmaya karşın burada 10 TL dağıtması dikkat çekti.