BIST 10.400
DOLAR 32,23
EURO 34,95
ALTIN 2.412,19
HABER /  SPOR

Malatyada herkes FBli

Malatya'da herkes, Turkcell Süper Ligi'nde sarı-kırmızılı ekibin kümede nasıl kalabileceğini konuşuyor.

Abone ol

Malatya'da herkes, Turkcell Süper Ligi'nde kendi sahasında Samsunspor'u 3-0 yenerek ligde kalma umutlarını son haftaya taşıyan sarı-kırmızılı ekibin kümede nasıl kalabileceğini konuşuyor.

Ligde 34. haftaya girerken Diyarbakırspor ve Samsunspor'dan sonra ligden düşecek üçüncü takımın kimin olacağı tüm Türkiye'de olduğu gibi Malatya'da da gündemin birinci sırasına yerleşti. Kentteki futbolseverler hafta sonunda oynanacak kritik maçlarda Malatyaspor ve diğer takımların alacağı sonuçlar üzerinde tahminler yapıyor.

'MALATYA'DA BU HAFTA HERKES FENERBAHÇELİ'

Malatyaspor'un yanı sıra Ankaraspor, Denizlispor ve Gaziantepor da düşme tehlikesini yakından hissediyor. Malatya'da taraftarlar, takımlarının son haftada Gaziantepspor'u deplasmanda yeneceğini veya en azından berabere kalarak 1 puan alacağını, aynı puana sahip Denizlispor'un da şampiyonluk adayı Fenerbahçe'ye yenileceğini tahmin ve umut ediyor. Ligin son hafta maçlarını büyük bir heyecanla bekleyen taraftarlar, hafta sonu Malatya'da herkesin ''Fenerbahçeli'' olduğunu ifade ettiler. Küme düşmeme mücadelesi veren takımların puan durumu ve hafta sonunda yapacakları karşılaşmalar şöyle:


Gaziantepspor (37)
Malatyaspor (36)
Ankaraspor(36)
Denizlispor (36)
Malatyaspor (36)
Gaziantepspor-Malatyaspor
Denizlispor-Fenerbahçe
Kayseri Erciyesspor-Ankaraspor