BIST 10.471
DOLAR 32,80
EURO 35,25
ALTIN 2.447,63
HABER /  GÜNCEL

Mahallenin namusu için

N.B. adlı genç kıza sarkıntılık yaptığı iddiasıyla öldürülen 14 yaşındaki öğrencinin 4 katil zanlısı yakalandı.

Abone ol

 Zanlılar, "Mahallenin namusunu kurtarmak için bıçakladık" dediler.

Adana'da iki hafta önce ilköğretim okulu 8’inci sınıf öğrencisi 14 yaşındaki Bülent Arslan, bıçakla öldürüldü. Cinayeti araştıran 2 özel ekip "Kadir" lakaplı Menderes Ilıman (19), Caner Tatarlı (19), Resul Özkan (19) ile Emrah Tokdemir’i (23) yakaladı.

Menderes Ilıman, "N.B. ile eniştesi yanımıza gelip, ’Bu kıza siz mi sarkıntılık yaptınız’ diye sordu. Kız, biz olmadığımızı söyledi. Bunun üzerine sarkıntılık yapanı aramaya başladık. Bir süre sonra Bülent Arslan ile karşılaştık. N.B., elle tacizde bulunanın o olduğunu söyleyince Arslan’ı dövdük. Korkutmak için de bacağına bir bıçak sapladım. Sonra da orada bırakıp ayrıldık. Mahalledeki genç kıza elle sarkıntılık yaptığı için bıçakladık" diye konuştu.

N.B ise, "Anneanneme gidiyordum, yolumu kesen genç elle sarkıntılık yaptı. Ağlayarak eve gittim, enişteme olayı anlattım. Eniştemle birlikte o genci aramak için dışarı çıktık. Sokakta bu gençleri gördük. Sonra Bülent Arslan ile karşılaştık. Ben tacizde bulunanın o olduğunu işaret edince dövmeye başladılar" dedi.