BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  GÜNCEL

Mahallede kocayı katil eden dedikodu

Adana'da eşi 27 yaşındaki Songül Yılmaz ve komşusu 36 yaşındaki Çetin Altun'u öldüren Yakup Yılmaz, adliyeye sevk edildi.

Abone ol

Cinayet şüphelisi Yakup Yılmaz'ın, emniyette polislere, oturdukları mahallede bir çok kişinin eşinin kendisini aldattığı yönünde uyardığını, cinayetleri işlemek zorunda kaldığını söylediği iddia edildi.

Merkez Seyhan İlçesi Dumlupınar Mahallesi'nde 20 Temmuz'da meydana gelen olayda, ailesine şiddet uyguladığı gerekçesiyle, mahkeme kararıyla evden uzaklaştırma kararı bulunan Yakup Yılmaz, oturdukları mahallede eşi Songül Yılmaz ve sevgilisi olduğunu iddia ettiği Çetin Altun'a kurşun yağdırdı. Genç kadın olay yerinde yaşamını yitirirken, Çetin Altun da kaldırıldığı Adana Devlet Hastanesi'nde 5 gün sonra öldü. 

DEDİKODULAR DEVAM EDİNCE

Olayın ardından kaçarak izini kaybettiren Yakup Yılmaz, dün Yunus polislerinin yaptığı asayiş uygulamasında, bir otomobil içinde yakalandı. Gözaltına alınan Yakup Yılmaz, Asayiş Şube Müdürlüğü'nde susma hakkını kullanacağını belirterek, ifade vermedi. Cinayet şüphelisi Yılmaz'ın, çevresindeki polislere, oturdukları mahallede eşinin kendisini aldattığı şeklinde dedikodu çıktığını, bir çok kişinin kendisini bu konuda uyardığını, dedikoduların devam etmesi üzerine, dayanamayarak cinayetleri işlemek zorunda kaldığını söylediği ileri sürüldü.

Geniş güvenlik önlemi altında adliyeye sevk edilen Yakup Yılmaz, emniyetten çıkarken, "Ben kimseyi öldürmedim. İlaçlarımı vermiyorlar. Beni çocuklarımla görüştürmediler" dedi.