BIST 9.645
DOLAR 32,60
EURO 34,79
ALTIN 2.407,16
HABER /  DÜNYA

Madonna yaşadığını tecavüz dehşetini anlattı

Madonna, The Howard Stern Show’a katılarak 19 yaşındayken New York’ta uğradığı tecavüzün ayrıntılarını anlattı.

Abone ol

Popun Kraliçesi Madonna Amerika’da yayınlanan The Howard Stern Show’a katılarak 19 yaşındayken New York’ta uğradığı tecavüzün ayrıntılarını anlattı.

Bu olaydan çok utandığını söyleyen dünyaca ünlü yıldız, o dönemde polise şikayette bulunamadığını söyledi. Sputnik’in haberine göre dünyaca ünlü yıldız, daha önce de Harper’s Bazaar için kaleme aldığı makalede bu korkunç olaya değinmiş ancak olayın ayrıntılarından bahsetmemişti. Bu kez olayın nasıl gerçekleştiğini anlatan Madonna 19 yaşındayken New York’a taşındığını ve o yıllarda hiç kimseyi tanımadığını söyledi.

"BOĞAZIMA BIÇAK DAYADI"

Gittiği dans kursuna bir sabah tam saatinde vardığını ancak stüdyonun kapalı olduğunu söyleyen Madonna, “Aramak için sokaktaki telefona indim, ama param yoktu. Bu adam, evindeki telefonu kullanabileceğimi söyledi. Çok samimi görünüyordu ve yolun karşı tarafında oturduğunu söyledi” dedi.

madonna-tecavuz.jpg 

"BANA TECAVÜZ ETTİ, KORKTUM DİRENEMEDİM"

Amerikalı şarkıcı, “Ancak binaya girer girmez boğazıma bıçak dayayarak bana tecavüz etti. Çok korktum, bu yüzden direnmedim” diye devam etti.

"UTANDIĞIM İÇİN POLİSE GİDEMEDİM"

Çok utandığından polise şikayet edemediğini belirten Madonna, "Suç duyurusunda bulunursam tıbbi muayeneden geçmek, ardından da mahkemede tüm bu kişisel soruları yanıtlamak zorunda kalacağımı söylediler. Bu süreç son derece aşağılayıcı görünüyordu" diye ekledi.