BIST 10.320
DOLAR 32,23
EURO 35,13
ALTIN 2.466,07
HABER /  GÜNCEL

Maçta dili boğazına kaçtı ve...

Maçta saha ortasında dili boğazına kaçan futbolcu son anda ölümden döndü, işte ayrıntılar..

Abone ol

Konya'nın Beyşehir ilçesinde oynanan bölgesel amatör lig müsabakasında konuk takım oyuncusunun saha ortasında dili boğazına kaçtı.

Nefessiz kalan futbolcu ölümden dönerken, sağlık görevlilerinin müdahalesi sonrasında dili boğazından çıkarılarak kendine gelebildi. Beyşehir 75. Yıl Cumhuriyet Stadyumu'nda Bölgesel Amatör Ligi 7. Gruba dahil lig müsabakasında Beyşehir Belediyespor ile Ispartaspor takımları karşı karşıya geldi.

Konuk takımın 2-1'lik galibiyetiyle sona eren karşılaşmanın 40. dakikasında Ispartaspor'dan Abdullah rakibi ile girdiği bir ikili mücadele sonrasında kendini yerde buldu.

Futbolcunun yerden kalkamaması üzerine oyuncu arkadaşlarının da uyarısı ile hakem maçı durdurdu. Nefessiz kalan futbolcunun dilinin boğazına kaçtığı anlaşılırken, yerde yatan oyuncunun yanına gelen sağlık görevlileri genç oyuncuya müdahalede bulundu. Sağlık görevlilerinin müdahalesi sonrasında futbolcunun nefes yolu açıldı.

Bir süre sonra kendine gelen futbolcu, daha sonra ayağa kalkmayı başardı. Saha kenarına alınan futbolcu tedavisinin tamamlanmasının ardından birkaç dakika sonra oyuna dönerek takımdaki yerini aldı.