BIST 10.471
DOLAR 32,77
EURO 35,09
ALTIN 2.457,99
HABER /  SPOR

Maça taraftar ilgisi büyük

Kadıköy'deki maçtan notlar... Carlos, bir buçuk ay sonra sahada... Maça taraftarın ilgisi de büyük.

Abone ol Fenerbahçe Teknik Direktörü Zico, Turkcell Süper Lig'de Kayserispor ile yaptıkları maçta, Chelsea maçına göre değişiklikler yaparak takımını sahaya sürdü.

Brezilyalı teknik adam kalede Volkan Demirel'in yerine Serdar'a görev verirken, Chelsea maçında başına aldığı darbeden dolayı geçici hafıza kaybı yaşayan Edu'nun yerine Yasin'e şans tanıdı.

Zico, Chelsea maçının ilk 11'inde yer verdiği Uğur'u Kayserispor maçında yedekler arasında tutarken, Roberto Carlos kadroya dahil oldu. Brezilyalı teknik adam, Roberto Carlos'u savunmanın solunda görevlendirirken bu bölgenin diğer adamı Vederson'u orta alanın solunda oynattı.

Chelsea maçında kart cezası nedeniyle forma giyemeyen Gökhan, Kayserispor mücadelesinde takımındaki yerini aldı.

Altyapıdan oyuncu bulundurma kontenjanı nedeniyle kaleci Volkan Demirel,şilik kadroda yer almazken, yedek kaleci olarak Volkan Babacan 18 kişilik kadroda bulundu.

ROBERTO CARLOS 1,5 AY SONRA SAHADA

Avrupa Şampiyonlar Ligi 2. tur mücadelesinde Sevilla ile Kadıköy'de yapılan ilk maçta sakatlanan Roberto Carlos, 1,5 aylık bir süreden sonra Kayserispor maçıyla sahalara döndü.

Sevilla ile 20 Şubat tarihinde yapılan maçta sakatlanan Brezilyalı yıldız uzun süren tedavi döneminin ardından, Kayserispor mücadelesiyle takıma dahil oldu.

TARAFTAR BİR KEZ DAHA KUTLADI

Fenerbahçeli taraftarlar maç öncesi yaptıkları tezahüratlarla, Avrupa Şampiyonlar Ligi çeyrek final mücadelesinin ilk maçında Chelsea'yi 2-1 yenen futbolcuları bir kez daha kutladı.

Futbolcuları, sahada ısındıkları sırada tribünlere çağıran taraftarlar ''Bu taraftar sizinle gurur duyuyor'' şeklinde tempo tuttu.

Taraftarlar bireysel olarak da futbolcuları tribünlere çağırarak sevgi gösterilerini sürdürdü.

KAYSERİSPOR'DA MEHMET TOPUZ SAHADA

Kayserispor'da sakatlığı nedeniyle oynayamayacağı açıklanan Mehmet Topuz, Fenerbahçe karşısında ilk 11'deki yerini aldı.

Kayserispor'da kart cezalısı Toledo ile sakatlığı bulunan Gökhan Ünal, Fenerbahçe'ye karşı forma giyemedi.

TARAFTARIN İLGİSİ BÜYÜK

Sarı-lacivertlilerin, Chelsea karşısında aldığı galibiyet sarı-lacivertli taraftarları tribüne çekti.

Fenerbahçe'de derbi ve Avrupa kupası maçlarının dışında genelde özellikle kale arkası tribünlerinde büyük boşlukların oluştuğu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda, diğer lig maçlarına göre bu kez büyük bir yoğunluk yaşandı.

PAF'LARDA FENERBAHÇE 3-1 GALİP

Profesyonelliğe Aday Futbolcular (PAF) Ligi'nde yapılan mücadelede Fenerbahçe, Kayserispor'u 3-1 yendi.

Fenerbahçe'nin Dereağzı Tesisleri'ndeki sahada yapılan maçı sarı-lacivertliler Yasin (2) ve Cengiz'in attığı gollerle kazandı. Maçta Kayserispor tek golünü Kemal'in ayağından buldu.

TÜRK POLİSİNİN 163. KURULUŞ YIL DÖNÜMÜ

Fenerbahçeli futbolcular sahaya ısınmak için Türk Polis Teşkilatının 163. kuruluş yıl dönümü nedeniyle hazırlatılan ''163 Yıldır Canımız Pahasına Hizmetinizdeyiz'' yazılı pankartla çıktı.

Sarı-lacivertliler maç için sahaya çıktıklarında ise bu kez ''Türk Polis Teşkilatı'nın 163. yılı kutlu olsun'' pankartı taşıdı.

Maçta seremoni sırasında ise takımların önünde polis kıyafeti giyen minik kız ve erkek çocuklar bulunurken, takımların yanında iki de polis yer aldı.

Kayserispor ise sahaya ''Kitaplar insanların yolunu aydınlatır'' yazılı pankartla çıktı.