BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  GÜNCEL

Londra'da doğmamış bebeğe saldırı

Londra'da sekiz aylık bir hamile kadın, sokakta iki saldırganın karnına basması ve attıkları tekmeler sonucu ağır yaralandı ve bebeğini kaybetti.

Abone ol

Londra'da sekiz aylık bir hamile kadın sokakta iki saldırganın karnına basmaları ve attıkları tekmeler sonucu ağır yaralandı ve bebeğini kaybetti.

21 yaşındaki Malorie Bantala dün akşam saatlerinde yolda yürürken motosiklet kaskları takan iki erkek tarafından yere yatırıldı.

Saldırganların sekiz aylık hamile kadının karnını tekmeleyip, üzerine bastıkları belirtildi.

Kevin Wilson adlı 20 yaşındaki bir şüpheliyi gözaltına alan polis, yoğun bakımda tutulan Bantala'nın kendilerine olayı anlattığını söyledi.

Saldırının hemen ardından ambulans çağrılmasına karşın, ambulans 70 dakika boyunca gelmeyince saldırı kurbanını polis hastaneye götürdü.

Peckham semtinde yaşanan saldırının kurbanı Bantala'nın durumu ciddiyetini koruyor.

'Hedef bebekti'

Londra Emniyeti Scotland Yard'dan yapılan açıklamada saldırganların büyük ihtimalle doğmamış bebeği hedef aldıkları vurgulandı.

Cinayet ve Büyük Suçlar Bölümü'nden Dedektif Robert Pack "Kurbanın karnını defalarca tekmeleyen saldırganlar ne yaptıklarını biliyordu. Kurbanın başına ve yüzüne hiç darbe vurulmamış. Hedef bebekmiş gibi görünüyor. Bir cinayetmiş gibi soruşturma yürütüyoruz" dedi.

Gözaltındaki şüpheli Kevin Wilson'ın sorgusunun ardından doğmamış fakat yaşayabilir bir bebeği öldürmek ve kasten ağır yaralama suçlamaları yöneltildi.