BIST 10.168
DOLAR 32,23
EURO 35,13
ALTIN 2.471,83
HABER /  GÜNCEL

Lise öğrencisinin katilleri yakalandı

Kız meselesi nedeniyle Kayseri'de lise öğrencisini önce döven ardından da diri diri toprağa gömen zanlılar yakalandı.

Abone ol

Kayseri'de kız meselesi nedeniyle zorla alıkoydukları lise öğrencisini kaçırıp, döven ve bileklerini kestikten sonra da bir mezara gömen 4 kişiden ikisi daha yakalandı. Zanlılar, çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Kayseri'nin Belsin Semti'nde geçtiğimiz hafta gerçekleşen olayda, 18 yaşındaki O. A., Belsin Göksel Siteleri civarında 4 kişi tarafından kaçırılarak Yeşilmahalle'deki bir evde işkence yapıldıktan sonra Kuşçu Mahallesi'nde içi boş bir mezara atılmıştı. Olay sonrası yapılan operasyonlarda İsmail Vural ve Cüneyt Savaş isimli iki kişi yakalanarak gözaltına alınmış, İsmail Vural tutuklanmış, Cüneyt Savaş ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılmıştı.

Erkilet Jandarma Karakol Komutanlığı ekipleri bugün yaptıkları operasyonda, olaya karıştıkları iddia edilen ve firari olan A.S. ve M.E. K.'yi yakalayarak gözaltına aldı. Hırsızlık suçundan sabıkası bulunduğu ve cezaevi firarisi olarak da arandığı öğrenilen A.S. ve M.E. K. sorgularının ardından Kayseri Adliyesi'ye çıkarıldı. Nöbetçi Mahkemeye sevk edilen zanlılar tutuklanarak cezaevine gönderildi. O.A.'nın babası S. A., zanlıların adliye çıkışında, "Oğlumu bu hale getirenler yakalandığı için çok mutluyum. Oğlum da en az benim kadar mutlu. Yüce adaletin yerini bulacağına inanıyorum" diye konuştu.