BIST 10.173
DOLAR 32,27
EURO 34,94
ALTIN 2.445,99
HABER /  GÜNCEL

Linyitspor'un golcüsü Terim ile görüştü

"Hayırlısı neyse o olsun" diyen 25 yaşındaki golcü, Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim ile görüştüğünü doğruladı.

Abone ol

TKİ Tavşanlı Linyitspor'un golcüsü Mehmet Akyüz, transfer konusunda Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim ile bir görüşme yaptığını söyledi.

Mehmet Akyüz, Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Salonu'nda gerçekleştirilen Bank Asya 1. Lig Ödülleri töreni öncesi basına yaptığı açıklamada, transfer çalışmalarını menajerinin yürüttüğünü dile getirdi.

"Benim ve gideceğim takım için hayırlısı neyse o olsun" diyen 25 yaşındaki golcü, Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim ile görüştüğünü doğruladı.

Mehmet, "ama transferde kararı menajerim verecek. Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş veya Trabzonspor benim için farketmez. Artık kendimi göstermek istiyorum. Beni gerçekten isteyen bir takıma transfer olma amacındayım" dedi.

Fizik olarak beni Zlatan İbrahimoviç'e benzetildiğini belirten Mehmet Akyüz, "tabii ki onun kadar kaliteli bir futbolcu olmak isterim ama şu an için tek amacım hedeflerimi gerçekleştirmek" diye konuştu.

Tavşanlı Linyitspor ile bir yıl daha sözleşmesi bulunan Mehmet Akyüz geride bıraktığımız sezonda Bank Asya 1. Lig'de 14 gol atarak takımının play-off'a kalmasında önemli rol oynadı.