BIST 10.456
DOLAR 32,71
EURO 34,92
ALTIN 2.447,77
HABER /  SPOR

Lincoln için Aslana gelecek

Lincoln Cimbom'a gelene kadar aklına bile gelmemişti. Şimdi ise yeşil ışık yaktı...

Abone ol

“Kuranyi bizim herşeyimiz. O’nu kesinlikle satmayız. Zaten bir fiyatı da yok...'' Schalke Onursal Başkanı Rehberg böyle söylüyor, ancak yaşananlara bakılırsa, Alman Kulübü’nün Brezilya asıllı yıldızı kadrosunda tutması bir hayli zor.
Çünkü Galatasaray-Kuranyi flörtünün perde arkasında; Cim Bom’un transfer atağından çok, Alman Milli Takımı’nın golcüsünün Lincoln ile arasındaki yakınlık var. İşte FANATİK farkıyla son günlere damgasını vuran flaş gelişmelerin ayrıntısı: Geçen sezon bitimine kadar Schalke’den ayrılmayı aklının köşesinden bile geçirmeyen Kuranyi, gerek saha içi gerekse saha dışındaki en yakın dostu olan Lincoln’ün Aslan’a gelmesiyle birlikte fikir değiştirir. Artık Schalke onun için vazgeçilmez değildir.

Schalke pes ederse iş tamam!

Basının önüne çıkıp, “Lincoln gibi bir değeri kaybettik. Başarı istiyorsa, en az onun kalitesinde bir adam alınmalı'' diyerek yönetimin transfer politikasını eleştirir ve Schalke Yönetimi’ne de ilk ayrılık mesajını böylece iletir. Daha sonra aynı zamanda Lincoln’ün de menaceri olan Roger Widman ile görüşür ve yine Lincoln ile birlikte oynamak istediğini bildirir. Sözleşmesinin 2010’a kadar sürdüğünü hatırlatan Widman, buna rağmen Alman Kulübü’ne durum hakkında bilgi verir. Galatasaray, tüm bu gelişmelerden sonra Kuranyi ile temasa geçer. Çünkü Schalke fena halde köşeye sıkışmıştır. Üstelik parasal konu da sponsor bularak aşılmıştır. Mutlu son için artık Schalke’nin pes etmesi yeterli...

Fanatik