BIST 9.687
DOLAR 32,59
EURO 34,86
ALTIN 2.505,75
HABER /  MEDYA

Liderlerin reyting savaşı! Yıldırım mı Kılıçdaroğlu mu Bahçeli mi?

24 Haziran seçimleri için sahada kıyasıya yarışan liderler ekranda da reyting yarışına girişti. Dün akşam Başbakan Binali Yıldırım, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu ve MHP lideri Devlet Bahçeli ekrandaydı? En çok hangisi izlendi?..

Abone ol

SEÇİME 3 gün kala liderlerin ekran programları devam ediyor. Başbakan Binali Yıldırım, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli dün gece ekranlarda seçmenin karşısına çıktı. Peki en çok hangi lider izlendi? İşte dünkü reyting yarışının sonucu..

Dün akşamın reyting raporuna göre, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun katıldığı Liderler Fox’ta programı seçim programları içinde en fazla izlenen program oldu. Program reytinglerde 4. sırada yer aldı.

Kılıçdaroğlu’nu izlenme oranlarında Devlet Bahçeli takip etti.  Kılıçdaroğlu’nun programının bitmesinden sonra Devlet Bahçeli ATV Özel yayınında ekranlarda yerini aldı. Bahçeli’nin katıldığı program reyting sıralamasında 32’nci sırada yer buldu.

Başbakan Yıldırım ise Kemal Kılıçdaroğlu ile aynı saatlerde İzmir’de TRT’nin konuğuydu. Başbakan’ın TRT HABER’de katıldığı program ise reyting sıralamasının 45’inci sırasında kendine yer buldu.