BIST 10.649
DOLAR 32,19
EURO 35,02
ALTIN 2.425,30
HABER /  SPOR

Lider 3 gün tatil yapacak

Lider Sivasspor, zorlu haftanın ardından 3 gün tatil molası verdi...

Abone ol

Turkcell Süper Lig'de sahasında en yakın takipçisi Beşiktaş ile 1-1 berabere kalarak 50 puanla liderliğini sürdüren Sivasspor'da, futbolculara 3 gün izin verildi.

Beşiktaş beraberliğinin ardından, teknik direktör Bülent Uygun'un verdiği izinle 3 gün dinlenecek kırmızı-beyazlılar, ligin 26. haftasındaki Denizlispor maçının hazırlıklarına 25 Mart Çarşamba günü Antalya'da başlayacak.

(A) Milli Futbol Takımı'nın 28 Mart ve 1 Nisan tarihlerinde İspanya ile oynayacağı 2010 Dünya Kupası Eleme Grubu maçları nedeniyle lige verilen arayı Antalya Belek'teki Papillon Ayscha Otel'de kamp yaparak değerlendirecek Sivasspor, Denizlispor ile 5 Nisan'da deplasmanda yapacağı lig maçına, 25 Mart'tan itibaren Antalya Belek'te hazırlanacak.

Kırmızı-beyazlı ekipte, uzun bir sakatlık döneminin ardından geçen hafta takımla birlikte yeniden çalışmalara başlayan Hayrettin Yerlikaya ile sakatlıkları bulunan oyuncular Onur Tuncer ve Faruk Bayar'ın Antalya kampının ardından forma giyebilecek duruma gelmesi bekleniyor.