BIST 10.046
DOLAR 32,38
EURO 34,66
ALTIN 2.383,69
HABER /  MEDYA

Leyla ile Mecnun yeni kanalda mı sürecek?

TRT, “Leyla Mecnun” sayfasını kapattı. Bir gerekçe sunacaktı, onu da yaptı. Şimdi “Leyla Mecnun” ne yapacak? Yeni bölümleri başka bir kanalda olacak mı?

Abone ol

GAZETECİLER.COM
TRT'nin Leyla ile Mecnun'u yayından kaldırmasıyla birlikte dizinin akıbeti de tartışma konusu oldu. Dizinin TRT sonrasında başka bir kanalda devam edip etmeyeceği merak edilirken Milliyet yazarı Sina Koloğlu alternatif kanal arayışı olmadığını

Yapımcı firma Eflatun Film'in yeni bir dizi projesine ağırlık verdiğini kaydeden Milliyet yazarı yeni bir kanalda devam etmek değil diziyi sinemaya taşımak yönünde bir izlenim edindiğini söyledi. Dün kulislerde konuşulan FOX iddiasına değinmeyen Koloğlu, TRT'nin dizinin eski bölümlerini yayınlaması durumunda ise bir ayıba imza atmış olacacağını vurguladı.

İşte Koloğlu'nun yazısındaki ilgili bölüm:

TRT, “Leyla Mecnun” sayfasını kapattı. Bir gerekçe sunacaktı, onu da yaptı. Şimdi “Leyla Mecnun” ne yapacak? Yeni bölümleri başka bir kanalda olacak mı?

Gelen bilgiler böyle bir projenin olmadığı yönünde. Eflatun Film yeni bir dizi çalışması içinde. Onun üzerine yoğunlaşmış durumda. El sıkışma aşamasına gelinmiş. Yapmcı, ağırlığı bu projeye vermiş.
“Leyla ile Mecnun”un yeni bölümleri sanırım olmayacak. Bir sürpriz ne olabilir?
Bir film projesi belki. Sanki bu konuyu düşünüyorlar gibi geldi bana. “Leyla ile Mecnun” filmi yani.


TRT eski bölümleri yayınlamasın, ayıp olur
TRT, elindeki “Leyla ile Mecnun”un eski bölümlerini yayınlayacağı yönünde sinyaller verdi. Ayıptır, yayınlamasın. Bu dizinin yeni bölümlerinin yayınlanmamasının nedenleri belli. Diğer gerekçeler ise onun sosu. Bu soslu halinde alıp da sanki bir şey olmamış gibi “Buyrun ille de “Leyla ile Mecnun” isteyenler izlesin” diye ekrana getirmek gerçekten yakışık almaz. Kurum hiç olmazsa bu anlamda dürüst davranmış olur."

Yazının tamamı için