BIST 9.575
DOLAR 32,45
EURO 34,49
ALTIN 2.472,51
HABER /  MAGAZİN  /  KÜLTÜR VE SANAT

Leman Sam, Can Dündar'la olan anısını böyle anlattı

EDİRNE’de konser veren Leman Sam, internet üzerinden kendini eleştirenlere cevap verdi.

Abone ol

Leman Sam, geçtiğimiz günlerde tutuklanarak gazeteci Can Dündar’ın kendisine "Sahnede siyasi konuşup tutuklanırsan yanında olacağım" dediğini ancak kendisinden önce tutuklandığını söyledi.

Leman Sam Trakya Üniversitesi Balkan Kongre Merkezi Salonu'nda yaklaşık 800 kişinin izlediği konser verdi. Eski albümlerinden şarkıları da söyleyen Liman Sam performansıyla sevenlerine unutamayacakları bir gece yaşattı. Konsere sarı, tek parça salaş bol elbise, altına şalvar ve çarık şeklinde ayakkabıyla çıkan Leman Sam, taktığı çiçekli kolye ile dikkat çekti.

Sahnede şarkılarını sevenleriyle birlikte söyleyen Leman Sam şarkı aralarında hayranları ile sohbet etti. Sam İnternet üzerinden kendisini eleştirenlere da yanıt verdi.

Sanatçı Leman Sam, Kurban Bayramı'nda sosyal medyada "Benim için IŞİD ile bıçağını masum bir hayvanın boğazına dayayan aynı duygudadır, IŞİD beni şaşırtmıyor" yazılyı paylaşımının mahkemelik olmasına gönderme yaptı. Sam, siyaset konuşmaması gerektiğini söyledi, siyasi konuşmalar yapması halinde hayranlarının kendisini parmakları ile 'Sus' işareti yaparak uyarmasını da istedi.

Leman Sam, "İnsanlarla karşı karşıya bazı şarkıları söylemek çok güzel. Tabii albüm yapmasam şarkılar kimseye ulaşmayacaktı. Ama en iyisi sosyal medya. Prodüktörüme sordum, 'ne durumda' dedim. 'Ben iyiyim bu konuda' dedi. 'İyi o zaman' dedim. 'İndirin, indirin dinleyin' diyorum herkese. Nasılsa indirip dinliyorlar. Hiç değilse daha fazla dosta ulaşıyor şarkılar. O şarkıları aralara serpiştirerek söylüyorum" dedi

Sosyal medyada kendisini insafsızca eleştirenleri eleştiren Leman Sam, kendisini 'Parça pinçik' etmek isteyen insanların olduğunu söyledi. Sosyal medyada hakkında yapılan eleştirilerin ardından ününe ün kattığını anlatan Leman Sam, "Sosyal medya deyince beni parçik, pinçik ediyorlar.

O kadar zaman konserler verdim, o kadar zaman şarkılar söyledim, o kadar eylemlere katıldım ama hiç bu kadar ünlü olmadım. Gerçekten, tahmin edemezsiniz. Yolda 'Eyvah bir tane vurur mu?' derken, insanlar boynuma sarılıyorlar. Demek ki ne güzel beni sevenler varmış" dedi.

Leman Sam sahnede hayranlarına, "Arkadaşım Can Dündar ile bir sohbet esnasında şakayla karışık 'Sahnede siyaset yapıyorum böyle devam edersem beni tutuklayacaklar' dedim. Can Dündar da gülerek 'Merak etme ben seni korurum' demişti. Can benden önce tutuklandı" diye anısını anlattı.