BIST 10.285
DOLAR 32,27
EURO 34,82
ALTIN 2.410,16
HABER /  SPOR

Lakatusun en güzel gecesi

Galatasaray'ı eleyen Steaua Bükreş'in antrenörü Marius Lakatus, ''Bu benim Steaua'daki en güzel gecem'' dedi.

Abone ol

Galatasaray'ı 1-0 yenerek Şampiyonlar Ligi'ne kalmayı başaran Steaua Bükreş'in antrenörü Marius Lakatus, ''Bu benim Steaua'daki en güzel gecem'' dedi.

Rumen teknik adam, maçtan sonra düzenlediği basın toplantısında, iki maçta da güzel oynadıklarını belirterek, ''Şampiyonlar Ligi'ne girmemiz artık hayal değil bir gerçek. Belki bazıları bu galibiyet için eleştiriler yapar ama Galatasaray takımının oyuncularının değerine bakmamız lazım ve bu galibiyeti aldığımız için sevinmeliyiz'' diye konuştu.

Lakatus, sözlerini şöyle sürdürdü:

''Steaua Bükreş'deki en mutlu ve sevinçli günümü yaşadım. Bazıları elde ettiğimiz galibiyeti karalamak isteseler bile, ben bugün çok sevinçliyim. Zor günümüzde olabilir ama güzel günlerimiz de olabilir. Ben hep bu günü güzel gün olarak aklımda tutacağım. Takımımız sadece evinde değil Avrupa'nın güzel statlarında iyi maçlar yapabileceğini göstermiştir.''

Galatasaray'ın büyük bir takım olduğunu kaydeden Lakatus, sarı-kırmızılı ekibin uluslararası maçlarda ileride güzel sonuçlar elde edeceğine inandığını söyledi.