BIST 10.267
DOLAR 32,31
EURO 34,82
ALTIN 2.414,82
HABER /  DÜNYA

Kuzey İrlanda iddialı

Türkiye A Milli Futbol Takımı ile hazırlık maçına çıkacak olan Kuzey İrlanda’nın Teknik Direktörü Michael O’Neill, “Zor olacak ama biz de en...

Abone ol

Türkiye A Milli Futbol Takımı ile hazırlık maçına çıkacak olan Kuzey İrlanda’nın Teknik Direktörü Michael O’Neill, “Zor olacak ama biz de en iyi oyunumuzu sergileyeceğiz” dedi.
Kuzey İrlanda Milli Takımı, cuma günü Adana 5 Ocak Stadyumu’nda A Milli Takım ile yapacakları hazırlık maçı öncesinde kaldıkları otelde basın toplantısı düzenledi. Millilerimiz ile 12. kez karşı karşıya gelecek olan Kuzey İrlanda’nın Teknik Direktörü Michael O’Neill, ilk defa Türkiye’ye geldiğini ifade ederek, kendilerine gösterilen ilgiden memnun olduklarını belirtti. Türk Milli Takımı’nı değerlendiren O’Neill, “Türkiye’de önceki elemelere göre önemli değişiklikler var. Onlar da yeni bir yapılanma içerisinde. Aynı zamanda Galatasaray, Beşiktaş ve Fenerbahçe gibi takımlardan ve Avrupa’nın önemli takımlarından oyuncular var. Bu oyunculara karşı mücadele etmek zor olacak. Ama biz de yarın en iyi oyunumuzu sergileyip buradan kendimize fayda sağlayabilecek bir mücadele ile ayrılmak istiyoruz. Zor bir maç olacak” şeklinde konuştu. Uzun zamandır organizasyonlara katılamamalarını değerlendiren O’Neill, bu tür organizasyonlarda geniş bir kadroya ihtiyaç duyulduğunu, limitli kadrolar ile bu tarz şampiyonalarda başarılı olmanın zor olduğunu kaydetti.

TÜRKİYE’DEKİ TANIDIĞI FUTBOLCULAR
Southampton’da forma giyen takım kaptanı Steven Davis ise Türk futbolunu bir dönem Beşiktaş’ta forma giyen kaleci McGregor’dan bildiğini, Bursaspor’un Şampiyonlar Ligi’nde karşılaştığı Glasgow Rangers maçını da takip ettiğini belirtti.
Kuzey İrlanda takımı, A Milliler ile yapacağı maçın hazırlıklarını bugün 5 Ocak Stadyumu’nda, yarın ise Adana Gençlik Stadyumu’nda yapacağı antrenmanla tamamlayacak.
(İHA)