BIST 10.471
DOLAR 32,84
EURO 35,21
ALTIN 2.443,67
HABER /  GÜNCEL

Kuyumcu değil dilenci

Sokaklarda dilencilik yapıyordu. Ama yakalandı. Üzerinden neler mi çıktı?

Abone ol

Gaziantep'te bir dilenci kadının üzerinden 24 adet altın bilezik çıktı.

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanlığı ekipleri, Üniversite Bulvarı Çevik Kuvvet Kavşağında, üzerinde ''Bismillahirahmanirrahim, yarabbi ruhumu karartma, elimi daraltma, beni senden başkasına yalvartma'' yazılı kağıt vererek, sürücülerden para dilenen 60 yaşındaki E.K'yi yakaladı.

E.K'nin yapılan üst aramasında, elbisesinin ense kısmına bir çorap içinde gizlenmiş 24 adet altın bilezik, 1 adet yüzük ve 5 adet bileklik bulundu.

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanlığına götürülen E.K, ziynet eşyayı nasıl edindiğine ilişkin çelişkili ifadeler vermesi üzerine Gaziantep Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekiplerine teslim edildi.

Gaziantep Emniyet Müdürlüğündeki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen E.K, savcılıkta ifadesi alındıktan sonra serbest bırakıldı. Kadının üzerinde bulunan ziynet eşya ise adli emanete teslim edildi.

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanı Ömer Yalım, yaptığı açıklamada, E.K'nin daha önce de pek çok kez dilencilik yaparken yakalandığını belirtti.