BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  DÜNYA

Kuyumcu soyguncusundan ilginç çıkış

Adana’da 4 kapı kırarak kuyumcuya girip, dizüstü bilgisayar çaldıktan sonra kaçarken yakalanan zanlı, adliyeye sevk edilirken kendisini görü...

Abone ol

Adana’da 4 kapı kırarak kuyumcuya girip, dizüstü bilgisayar çaldıktan sonra kaçarken yakalanan zanlı, adliyeye sevk edilirken kendisini görüntüleyen basın mensuplarına, "Uçak çaldım" dedi.
Edinilen bilgiye göre, merkez Seyhan ilçesi M. Nuri Sabuncu Bulvarı üzerinde bulunan bir kuyumcuya girmek isteyen M.C.K. (19), işyerinin çevresinde bir süre keşif yaptı. Kuyumcunun 4 kapısını kırarak içeri giren hırsız, kasaya ulaştığında hiç altın olmadığını fark etti. Bunun üzerine M.C.K., dizüstü bilgisayarı alarak kaçmak isterken, vatandaşlar tarafından fark edildi. İhbar üzerine kısa sürede olay yerine gelen polis ekipleri, kırdığı kapılardan çıkmaya çalışan ve işyerinin arka girişinden kaçan hırsızın peşine düştü. Zanlı bu sırada kendisini yakalamak isteyen bir polisin kafasına dizüstü bilgisayarla vurarak kaçmak isterken, diğer polisler tarafından yakalandı. Şahıs, daha sonra emniyete getirilerek sorgulandı.
Polise vurmadığını, kaçarken kafa kafaya çarpıştıklarını ileri süren zanlı, sorgusunun ardından adliyeye sevk edildi. Zanlının bu sırada basın mensuplarına, "Uçak çaldım" demesi dikkat çekti.
(İHA)