BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  DÜNYA

Kuyumcu hırsızının 70 sabıkası ortaya çıktı

Erzincan’da iki kuyumcu ve bir evden hırsızlık yapan şahıs, güvenlik kameraları sayesinde polis tarafından kısa sürede yakalandı. Şüphelinin...

Abone ol

Erzincan’da iki kuyumcu ve bir evden hırsızlık yapan şahıs, güvenlik kameraları sayesinde polis tarafından kısa sürede yakalandı. Şüphelinin yaklaşık 70 sabıkasının olduğu belirlendi.
Geçtiğimiz hafta sonu meydana gelen olayda Y.İ. (24) isimli şahıs Vakıflar İş Merkezi’nde bir kuyumcuya müşteri olarak girerek vitrinde bulunan bilezikleri bayan tezgahtarın elinden yağmalayarak kaçtı. Kuyumcunun güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedilen olayın ardından aynı şahıs 5 gün sonra Fevzipaşa Caddesi üzerindeki başka bir kuyumcuya girerek aynı yöntemle 6 adet altın bileziği alarak kayıplara karıştı. Y.İ isimli şahsın son olarak merkeze bağlı Ulalar beldesinde bir eve girerek hırsızlık yaptığı tespit edildi. Erzincan Emniyetinin sıkı takibi sonucu Adana nüfusuna kayıtlı olduğu tespit edilen zanlının Erzincan’daki bir akrabasının yanına geldiği ve hırsızlık suçlarını işlediği ortaya çıktı. Aynı zamanda uyuşturucu madde bağımlısı olduğu öğrenilen Y.İ.’nin hırsızlık ve uyuşturucu madde kullanmak ve satmak suçlarından toplam 23 kaydı bulunduğu ortaya çıktı. Şahsın, 70 civarında sabıka kaydı tespit edilirken, polisteki sorgusunun ardından Erzincan Adliyesi’ne sevk edildi.
(İHA)