BIST 9.693
DOLAR 32,58
EURO 34,80
ALTIN 2.505,82
HABER /  MAGAZİN  /  KÜLTÜR VE SANAT

Kütüphanede tiyatro var

Büyükşehir Belediyesi’nin 2014 -2015 tiyatro sezonunda, yetişkin ve çocuklara okuma alışkanlığı kazandırmak için başlattığı “Kütüphanede Tiyatro Var” yeni sezonda da okuyucularına tiyatro bileti kazandırmaya devam ediyor.

Abone ol

Antalya halkının kültür ve sanat birikimine katkı koymak amacıyla işbirliğine giden Antalya Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları (AŞT) ile Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı’nın geçtiğimiz yıl başlattığı “Kütüphanede Tiyatro Var” projesi kitapseverlere tiyatro bileti kazandırmaya devam ediyor. Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı Doğan Hızlan Kütüphanesi ve Atatürk Kütüphanesi’nden 50 kitap okuyan her kitapsever Antalya Şehir Tiyatroları’ndan dilediği oyuna 2 kişilik davetiye kazanıyor.

50 KİTAP OKUYANA ÇİFT KİŞİLİK BİLET

Antalyalı yetişkin ve çocuklara kitap okuma alışkanlığı edindirmeyi ve tiyatroya olan ilgiyi arttırmayı amaçlayan proje ile kütüphane üyelerinin okuduğu her 50 kitapta Antalya Şehir Tiyatroları (AŞT), çift kişilik bilet kazandıklarına dair davet mektubu gönderiyor. Gönderilen mektup ile AŞT gişesine giden üyeler seçtikleri oyuna iki kişilik biletlerini alabiliyor.