BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  GÜNCEL

Kutlu Doğum coşkusu sona erdi

Peygamber Efendimiz’in dünyaya gelişinin 1443. yılı, Bayrampaşa’da coşkuyla kutlandı. Düzenlenen son ’Kutlu Doğum Programı’yla peygamber efe...

Abone ol

Peygamber Efendimiz’in dünyaya gelişinin 1443. yılı, Bayrampaşa’da coşkuyla kutlandı. Düzenlenen son ’Kutlu Doğum Programı’yla peygamber efendimize selam gönderildi.
Bayrampaşa Belediyesi’nin düzenlediği ’Kutlu Doğum Programı’ yüzlerce vatandaşın katılımıyla Hidayet Türkoğlu Spor Kompleksi’nde gerçekleştirildi. Programa AK Parti İstanbul Milletvekili Şirin Ünal, Bayrampaşa Kaymakamı Hasan Gözen, Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner ile Bayrampaşa Müftüsü İzzet Şener’in yanı sıra vatandaşlar katıldı.
Programda, Tasavvuf Vakfı üyelerinin ney dinletisi ile kutlu doğum coşkusu zirveye çıktı. Karabaş-ı Veli Tekkesi Mevlevi Üstadı Mustafa Özbağ, ’Kutlu Doğum Haftası’ nedeniyle izleyenlere bir sohbet sundu ve büyük ilgi gördü.
Gül dağıtarak halkı selamlayan Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner, "Bugün salonumuz tıklım tıklım dolu. Bayrampaşamız’ın her yerinden halkımız buraya akmış. Ben burada Peygamber Efendimizin şefaatine Cenab-ı Hak’kın bizi nail etmesi için dua ediyorum. Bu gece yine inşallah onun ruhu için de duada, niyazda bulunacağız. Halkımıza gül dağıtıyoruz. Gül bir sevgidir, Peygamber Efendimizi hatırlatır. O nedenle gül dağıtıyoruz" dedi.
(İHA)