BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Kurucaşile'de hizmet atağı başladı

Bartın'ın Kurucaşile ilçesi, ilçe belediye başkanlığı tarafından yapılan projelerle ilçenin görünüşümü değiştirildi.

Abone ol

Belediye Başkanlığı 1 yıl içinde önemli projelere imza attı.

Batı Karadeniz Bölgesi'nin önemli turizm mekanlarından olmaya aday yeri Kurucaşile'de, belediye başkanlığı tarafından önemli hizmetler gerçekleştirildi.

Kurucaşile İlçe Belediye Başkanlığı kendi imkanları ile Akaryakıt ürünlerinin ihalesi 10 bin litre kırsal motorin, 4 bin litre benzin, 6 bin litre Euro dizel yakıt alımı ihalesini yaptı.

Belediye Başkanı Mehmet Zihni Sayın, "Belediyemiz ve Karayolları Genel Müdürlüğü ortak çalışmaları ile, Kantar mevkiinden, sağlık ocağına kadar karayolunun kenarlarındaki yolun iki kısmına da yaya kaldırım kısımlarına tretuvar ve bordür döşenerek halkımızın hizmetine açılmıştır. Küçük Liman mevkiinde bulunan muhtelif tretuvar yapılan yerlerde oluşan toprak kısımlara ağaçlandırma ve peyzaj çalışmaları yapılmıştır.

Belediyemiz Arıtma Tesisi'nde bulunan kum havuzlarının yenileme ve bakım çalışmalarının yapılması, Kargacak Mahallesi'nde Kargacak Plajında istinat duvarı yapımı, ahşap köprü ve çevre düzeni çalışmaları yapılmıştır. Yine ilçemizin değişik mahallelerinde bulunan bozuk yol trevuvarlardaki beton parke ve bordürlerin bakım ve tamiratları ve çevre düzeni çalışmaları, Ömerler Mahallesi Harman Sokak'ta Devlet Planlama Teşkilatı (DPT) yardımı ile yapılan istinat duvarı yapımı işleri, belediye mezbahanesi tadilat ve tamir işleri yapımı, Kale köyünde bulunan ve son yağmurlardan zarar gören içme suyu isale hattının ve hat boyundaki yol güzergahının yapım işleri, Liman Mahallesi Zeytinlik Sokak'ta İmar yolu açılması ve istinat duvarı yapımı işleri, Kargacak Mahallesi'nde Kargacak Plajında istinat duvarı yapımı iş ve çevre düzeni çalışmaları, ilçemizin değişik mahallelerinde bulunan bozuk yol trevuvarlardaki beton parke ve bordürlerin bakım ve tamiratları ve çevre düzeni çalışmaları, Belediyemiz Arıtma Tesisinin kuzeybatı köşesine Kandilli Rasathanesinin kontrolünde Deprem İstasyonu yapılmıştır. Belediye olarak bundan böyle de hizmet vermeye devam edeceğiz. İlçemizin görünümünü her geçen gün daha iyiye getirmek için çalışıyoruz" dedi.

Kurucaşile Belediye Başkanı Mehmet Zihni Sayın, "İlçemizin Liman mahallesi Atatürk caddesi 2 sokakta İmar yolu açılması ve Hafriyat Dolgu işlerinin yapılmasını sağlıyoruz" dedi