BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  MEDYA

Kurtlar Vadisi 261. bölüm Polat çok kararlı

Kurtlar Vadisi son bölüm yine nefes kesecek. 261. yeni bölümde Polat ve ekibi çok kararlı. Polat ve arkadaşları Tilki ve Cahit'i bulabilecekler mi?

Abone ol

Kurtlar Vadisi son bölüm ekran başına kilitleyecek yeni bölümle bu akşam. Polat ve ekibini yeni maceralar bekliyor. Tilki ve Cahit'in peşine Polat başarılı olacak mı? 261. yeni bölüm bu akşam Kanal D'de!

Ekranların fenomen dizisi Kurtlar Vadisi Pusu yepyeni bir bölümle ekrana geliyor. Merakla beklenen Kurtlar Vadisi Pusu 261.Bölüm Fragmanı yayınlanndı. Vadide durumlar karışıyor! Polat Alemdar ve ekibi bu defa çok kararlı... Heyecan dolu yeni bölümü ile Kurtlar Vadisi Pusu bu akşam kendi saatinde ve kendi kanalında yine nefes kesecek...

screen-shot-2015-05-28-at-11.14.27-am.png

261. BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Cahit ile birlikte Tilki ve adamlarının peşine düşen Polat Alemdar, Safiye’nin intikamını alabilecek mi? Tilki ve kardeşi Stefan arasında neler konuşulacak?  Mete’nin uyarısıyla Yusuf’un kendisi için geldiğini öğrenen Smith nasıl bir önlem alacak? Öte yandan Akif ve adamlarına karşılık vermek için zaman kaybetmeyecek. Şedid ordusunun saldırısında neler yaşanacak?

screen-shot-2015-05-28-at-11.14.16-am.png
Tilki’den istediği desteği alamayan Martin’e sürpriz bir isim yardım edecek. Polat'ın Leyla ile yapacakları ziyaret sonrasındaki büyük sürprizi ne olacak?

Kurtlar Vadisi Pusu, zihinlerden silinmeyecek yeni bölümüyle kendi günü ve kendi saatinde Kanal D’de…