BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,82
ALTIN 2.390,92
HABER /  GÜNCEL

Kumbaralar dolacak Van'a okul olacak

Depremle yıkılan Van için bir tuğla da siz koyun. Yeniden ayağa kalkmak için başlatılan kampanyaya yardım size bir mesaj kadar yakın.

Abone ol

KUMBARALAR DOLACAK, VAN’A OKUL OLACAK

Gonca Dergisi, Van’lı çocuklar için Kimse Yok mu Derneği’nin desteği ve Milli Eğitim Bakanlığı’nın onayıyla büyük bir yardım kampanyası başlattı.

“KUMBARAM DOLSUN, VAN’A OKUL OLSUN” Kampanyanın tanıtımı amacıyla Kimse Yok Mu Derneğinin Karaköy Şubesinde düzenlenen basın toplantısında konuşan Yardımlar Koordinatörü Celal Türkoğlu, Bu kampanyanın Vanda depremde, okulları zarar gören, yıkılan Vanlı çocuklar için başlatıldığını belirten Türkoğlu, kampanya sonunda toplanan para ile zarar gören okulların tamiri ve yeni okul yapımı planladıklarını dilegetirdi.

MESAJ ATMANIZ YETERLİ

Türkoğlu, kampanyanın 29 Şubata kadar devam edeceğini söyledi. Gonca Dergisi Genel Yayın
Yönetmeni Hasan Ahmet Gökçe de kampanya kapsamında derginin Ocak ayı sayısında okurlara kumbara verdiğini kaydetti. Gökçe, kampanyaya destek olarak özellikle en çok yardım toplayan okul ile birlikte Vana gideceklerini ve yapılacak okulun temelini en fazla yardım yapan okul yönetici ve öğrencileriyle ile birlikte atacaklarını dile getirerek, "Daha fazla çocukla, daha fazla kumbarayı doldurup, daha fazla eğitim kurumu inşa edebilmeyi ümit ediyoruz" dedi

Kampanya kapsamında Gonca Dergisinin Ocak sayısında dağıttığı kumbaralarda toplanan paralar, Kimse Yok Mu Derneği şubelerine makbuz karşılığında teslim edilebilecek

Kampanya aynı zamanda cep telefonu üzerinden katılmak isteyen yardımseverler için bir mesaj hattına sahip. Bu sayede herkes tüm operatörlerden GONCA yazıp 5777’ye göndererek mesaj kumbarasına 5 TL’lik bağışta bulunmuş olacak.

KAMPANYA 29 ŞUBAT’A KADAR SÜRECEK

KUMBARAM DOLSUN, VAN’A OKUL OLSUN kampanyası 29 Şubat!a kadar devam edecek. Gonca Dergisi ve okurları bu süre zarfında hem maddi katkıları hem manevi destekleriyle örnek bir sosyal yardımlaşma faaliyetine imza atacaklar.