BIST 10.003
DOLAR 32,39
EURO 34,78
ALTIN 2.438,76
HABER /  DÜNYA

Küçük Meram yürüyeceği günü bekliyor

Suriye'de bombalı saldırı sonucu belden aşağısı felç olan Meram koşacağı günleri bekliyor.

Abone ol

Suriye'nin çoğu kentinde Esed güçleri ile muhalifler arasında şiddetli çatışmalar sürerken, saldırılarda en çok zararı kadınlar ve çocuklar görüyor. Savaşın izini bir ömür boyu taşıyacak olan çocuklardan birisi de 4 yaşındaki Meram.

Esed güçlerinin Suriye'nin Hama kentine düzenlediği bombalı saldırılarda şarapnel parçasının vücuduna isabet etmesi sonucu belden aşağı felç olan küçük Meram, iyileşeceği günü sabırsızlıkla bekliyor.

Esed güçlerinden korktukları için fotoğraf ve görüntü alınmasından çekinen ve ismini açıklamayan acılı anne, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Esed askerlerinin Hama kentine düzenlediği saldırıda çok sayıda yakınını kaybettiğini söyledi.

Bombalı saldırıda şarapnel parçasının kızının vücuduna isabet ettiğini anlatan anne, durumu fark ettiklerinde kızının acılar içerisinde kıvrandığını ifade etti.

Ağır yaralı olan kızının ilk tedavisinin Suriye'de yapıldığını bildiren anne, daha sonra kızıyla Türkiye'ye sığındıklarını kaydetti. 

Eşinin ve oğlunun Suriye'de olduğunu anlatan anne, kendilerine bu acıyı yaşatan Esed'e seslenerek, ''Allah benim gördüklerimi Esed'e de gösterir inşallah. Allah büyük, hakkımızı alır'' dedi.