BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  GÜNCEL

Küçük Asya'ya beyin ameliyatı oldu

IŞİD'in Taksim'de düzenlediği canlı bomba saldırısında ağır yaralanan 2.5 yaşındaki Asya iki kez ameliyat oldu.

Abone ol

Hastanede yaralıları ziyaret eden MHP Genel Başkan Yardımcısı Celal Adan "Asya'nın durumu endişe verici" dedi.

İstiklal Caddesi’nde meydana gelen ve 4 kişinin ölümü, 37 kişinin de yaralanmasıyla sonuçlanan canlı bomba saldırısında yaralananlardan 8 kişinin tedavisi, Şişli Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde sürüyor.

Yaralılardan 4’ünün tedavisinin yoğun bakım servisinde, 4’ünün tedavisinin de normal servislerde sürdüğü öğrenildi. Yoğun bakım ünitesinde tedavi görenler arasında Adana’dan İstanbul’a ailesi ile birlikte gezmeye gelen 2.5 yaşındaki Asya Başaran da bulunuyor. Asya Başaran’a beyin ameliyatı yapıldığı ve gözünden operasyon geçirdiği öğrenildi. Asya Başaran’ın annesi Çilem Başaran’ın da tedavisine yoğun bakım ünitesinde devam ediliyor.

‘2.5 YAŞINDAKİ ÇOCUĞUMUZUN DURUMU ENDİŞE VERİCİ’

MHP Genel Başkan Yardımcısı Celal Adan, bugün öğle saatlerinde MHP İstanbul İl Başkanı Mehmet Bülent Karataş ve il yöneticileri ile birlikte hastaneye gelerek yaralıları ziyaret etti. Doktorlarla da görüşen Adan, ziyareti sonrası basın mensuplarına yaptığı açıklamada Asya Başaran’ın sağlık durumu için, “Yoğun bakımda 2.5 yaşındaki çocuğumuzun durumu endişe verici. Diğerlerinin durumunda bir iyileşme var” dedi.

Adan, Asya Başaran’ın annesi Çilem Başaran’ın da iyi olduğu yönünde bilgi aldıklarını söyledi.