BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53
HABER /  MEDYA

Kısmetse Olur'da kim elendi sızdı bu isim bomba

Kısmetse Olur'dan 20 Mart tarihinde kim elendi sızdı. Kismetse Olur evinde Adnan Kızıltaş istemiyor diye Ceyda Kırıcı eleniyor peki kimdir Ceyda Kırıcı eski sevgilisi ile klip görüntüleri onu yaktı.

Abone ol

Kısmetse Olur'da bu hafta kim elendi sorusunun yanıtı yine sızdı. Eski sevgilisi ile klip görüntüleri çıkan Ceyda Kırıcı 20 Mart pazar günü elenecek. Adnan Kızıltaş için yapım ekibi Betülay Coşkun'un ardından Ceyda'yı da harcayacak. SMS birincileri de Eser ve Cansel olacak.

Kısmetse Olur evindeki SMS oylamasının sahte olduğunun ispatı olarak görülen sızıntılar sürüyor. 20 Mart pazar günü yapılacak olan oylamada kim gitti şimdiden belli. Daha önce de bütün isimler günler öncesinden sızmıştı.

KISMETSE OLUR 20 MART'TA KİM ELENDİ? - YENİ HABER TIKLAYIN

20 Mart pazar günü yapılacak olan Kısmetse Olur elemesinde gidecek isim de sızdı. Bu isim Adnan Kızıltaş'ın gözden çıkardığı sevgilisi Ceyda Kırıcı olacak. Adnan 'Ceyda evde olduğu müddetçe yeni birine yönelemediğini' söylemişti. Eski sevgilisi Umut Kaya ile olan klip görüntüleri mesele olan Ceyda'nın hemen bileti kesildi.

Ceyda Kırıcı'nın eleneceği finalde SMS birincisi yeniden barıştırılan Eser West ve Cansel Çördük olacak. Eser West çeki alan isim olurken elenen de Ceyda Kırıcı oluyor. Ceyda'nın kardeşi de sosyal medya hesabından 'Ablam elendi' diyerek bu bilgiyi doğruladı. Hatırlancağı gibi Ceyda'nın babası da geçen hafta Adnan Kızıltaş'a saydırmış ve kızını yarı yolda bırakmakla suçlamıştı.

ADNAN KIZILTAŞ KİMDİR YAPIMIN GÖZDESİ Mİ?

Adnan Kızıltaş eski sevgilisi Ceyda Kırıcı ile köprüleri atınca yapım ekibi hemen ona kapıyı gösterdi. Aynı şekilde Adnan kendisine talipli olarak gelen Betülay Coşkun'u da beğenmeyince o da yollandı. Adnan Kızıltaş yapım ekibinin torpilli ismi mi merak konusu oldu.

KISMETSE OLUR EN SON KİM ELENDİ?

Kısmetse Olur elemesi geçen hafta pazar gününden salı gününe ertelenmişti. Bu elemede Nur ve Batuhan SMS birincisi yapılmış elenen isim de Adnan Kızıltaş'a talipli olarak gelen Betülay Coşkun olmuştu. Adnan Betülay'dan hoşlanmayınca yapım ekibine onu elemek düşmüştü.

CEYDA KIRICI KİMDİR ESKİ SEVGİLİSİ UMUT KAYA İLE KLİP GÖRÜNTÜLERİ

20 Mart tarihinde yapılacak Kısmetse olur elemesinde gidecek isim ise Ceyda Kırıcı. Ceyda Kırıcı eski sevgilisi Umut Kaya ile klip görüntüleri ortaya çıkınca hedef oldu. Yapım ekibi ve Adnan Kızıltaş daha önce bu görüntüleri dert etmezken sonradan olay çok büyüdü. İşte Ceyda Kırıcı klip görüntüleri;