BIST 9.774
DOLAR 32,52
EURO 34,98
ALTIN 2.435,20
GÜNCEL

Kreşte büyük rezalet! Çocukları çıplak halde...

TUZLA ’da bir temizlik görevlisi özel bir anaokulunda yaşanan skandalı ortaya çıkardı. Çocukların çıplak halde tuvalete götürüldüğü ve dayak yedikleri ortaya çıktı. Görüntüler ortaya çıkınca Milli Eğitim Bakanlığı soruşturma başlattı. Okul sahibi ise kayıplara karıştı.

TUZLA ’daki bir özel anaokulunda çocuklar öğretmenler tarafından dövüldü. Kız çocukları ile erkek çocukları çıplak halde topluca tuvalete götürüldü. Rezaleti kendi çocuğu da aynı okulda okuyan temizlik görevlisi Zeynep Atasever ortaya çıkardı.

Zeynep Atasever yaşadıklarını, “Oğlum okulda olanları anlatınca inanamadım. İşimden ayrılıp anaokulu sahibine beni işe alması için yalvardım. Gördüklerim karşısında psikolojim bozuldu. Çocukları dayak yerken defalarca ellerinden aldım. Bana ‘sen karışma, sana ne oluyor, sen burada çalışan birisin’ diye bağırdılar” dedi.

Zeynep Atasever bir anaokulunda temizlikçi olarak çalışıyordu. İşyeri uzak olduğu için oğlunu evinin yakınındaki Özel Şirin Afacanlar Anaokulu’na vermişti. Oğlu okulda topluca tuvalete götürüldüklerini, öğretmenlerin kendilerini dövdüğünü anlattığında inanamadı. İşinden ayrıldı. Oğlunun gittiği anaokulunun müdürü Güler M.’ye kendisini işe alması için yalvardı. Geçtiğimiz yıl işe başladı.

MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI SORUŞTURMA BAŞLATTI: Zeynep Atasever okulda gördüklerini cep telefonuyla tek tek kaydetti. Velilere gönderdi ancak okul yönetimi velileri her seferinde ikna etmeyi başardı. Görüntüler bir televizyonda yayınlanınca Milli Eğitim Bakanlığı soruşturma başlattı. Tüm veliler çocuklarını anaokulundan aldı. Aralarında Zeynep Atasever’in de olduğu veliler önceki gün okul yönetimi hakkında İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı’na suç duyurusunda bulundu.

Sitene Ekle
Etiketler