BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  DÜNYA

KOSOVALI BEŞİKTAŞLILAR

Beşiktaş Kulübünün 110. kuruluş yıl dönümüne denk gelen 19 Mart 2013 tarihinde kurulan Prizren Beşiktaşlılar Derneği’nin başkanı ve yönetim ...

Abone ol

Beşiktaş Kulübünün 110. kuruluş yıl dönümüne denk gelen 19 Mart 2013 tarihinde kurulan Prizren Beşiktaşlılar Derneği’nin başkanı ve yönetim kurulu üyeleri belli oldu.
Prizren’de Beşiktaş takımına gönül vermiş taraftarların bir araya gelmesiyle, derneği kurma girişimleri başladı. 9 Mart 2013 tarihinde ilk seçimler gerçekleşti ve derneği yönetecek kurul seçildi. Oy birliği ile Prizren Beşiktaşlılar Derneği Yönetim Kurulu’na 19 üye seçildi. Yönetim kurulu üyeleri tarafından yapılan oylamada dernek başkanlığına Ferdi Kovaç seçildi. Dernek Başkan Yardımcısı görevlerine de Yusuf Çesteneci ile Alev Nuş , dernek veznedarı görevine de Akif Koro seçildi.
Başlatılan girişimler ve yoğun çabalar sayesinde , derneğin ofisi açıldı ve donanımı de yapıldı. İki aylık bir çalışmadan sonra dernek başkanı ve yönetim kurulu üyeleri , taraftarla buluştu. Gerçekleşen buluşmada, iki aylık bu süreç zarfında yapılan çalışmalar, kurulan bağlantılar ve gelinen noktayla ilgili dernek başkanı Ferdi Kovaç tarafından sunum yapıldı. Başkan Ferdi Kovaç, derneğin kurulma amacının, gençleri kötü alışkanlıklardan uzak tutmak, Beşiktaş taraftarlarını bir araya getirip maçları birlikte izlemek, aktiviteler gerçekleştirmek ve imkanlar dâhilinde ihtiyaç sahiplerine yardımda bulunmak olduğunu kaydetti.
Ferdi Kovaç yaptığı sunum sonunda gelecek hafta yönetim kurulunun bir kaç üyesinin Beşiktaş Kulübünü ziyaret edeceğini ve görüşmelerde bulunacaklarını belirti.
(İHA)