BIST 10.192
DOLAR 32,38
EURO 34,77
ALTIN 2.406,41
HABER /  POLİTİKA

Köşk'ten Hakan Fidan açıklaması SON DAKİKA

Cumhurbaşkanlığı Basın Başdanışmanı Ahmet Sever, "Korkunç Narkoz Planı" başlığıyla yayınlanan haberdeki iddialara yanıt verdi.

Abone ol

Cumhurbaşkanlığı Basın Başdanışmanı Ahmet Sever, "Korkunç Narkoz Planı" başlığıyla yayınlanan haberdeki iddiaları yalanladı.

Sever açıklamasında iddialarla ilgili, Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün MİT Müsteşarı Hakan Fidan'a "ifade verin, sorun çıkmaz" şeklinde cevap vermesinin asla ve kesinlikle söz konusu olmadığını, tam aksine ifade vermeye gitmemesini kesin bir dille aktardığını kaydetti

Cumhurbaşkanlığı Basın Başdanışmanı Ahmet Sever, bir gazetede "Korkunç Narkoz Planı" başlığıyla yayınlanan ve 2012'de KCK soruşturması kapsamında ifadeye çağrılan MİT Müsteşarı Fidan'ın Cumhurbaşkanı Gül ile görüşmesinde "ifadenizi verin" cevabı aldığı iddiasının yer aldığı haberle ilgili açıklama yaptı.

GÜL DE 'GİTME' DEMİŞ

Cumhurbaşkanı Gül'ün MİT Müsteşarı Fidan'a "ifade verin, sorun çıkmaz" şeklinde cevap vermesinin asla ve kesinlikle söz konusu olmadığını, tam aksine ifade vermeye gitmemesini kesin bir dille aktardığını belirten Sever, Gül'ün o dönemde bu sorunun şüyu bulmaması için büyük çaba harcadığını vurguladı.

narkoz-plani-iddiasi.jpgErdoğan hasta yatağındayken Narkoz planı

7 Şubat MİT krizinin ayrıntıları ortaya çıkıyor. Türkiye gazetesi MİT Müsteşarı Hakan Fidan'a yönelik komplonun perde arkasını yazdı. İddiaya göre Erdoğan narkoz altındayken plan işleyecekti. NARKOZ PLANINI OKUMAK İÇİN TIKLAYIN