BIST 9.002
DOLAR 32,33
EURO 35,07
ALTIN 2.298,84
HABER /  SEÇİM  /  YEREL SEÇİMLER 2019

Korkuteli seçim sonuçları 2019 Antalya ilçeleri Korkuteli yerel seçimi

KORKUTELİ seçim sonuçları büyük merak konusu, Antalya yerel seçim sonuçları açısından Korkuteli ilçesi seçim sonuçları önemli.

Abone ol

Korkuteli ilçesinin 31 Mart 2019 yerel seçim sonuçları Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanlığı yarışanda kritik önemde. Antalya Büyükşehir Belediye seçimlerinde bilindiği gibi Cumhur ittifakı ile Millet İttifakı yarışıyor. 

Korkuteli ilçesinde yerel seçimlere, Yüksek Seçim Kurulu (YSK) kararı uyarınca, Adalet ve Kalkınma Partisi, Bağımsız Türkiye Partisi, Büyük Birlik Partisi, Cumhuriyet Halk Partisi, Demokrat Parti, Demokratik Sol Parti, Halkların Demokratik Partisi, İYİ Parti, Milliyetçi Hareket Partisi, Saadet Partisi, Türkiye Komünist Partisi ve Vatan Partisi katıldı. 

Korkuteli seçim sonuçları : 2019 yerel seçimlerinde Antalya genelinde olduğu gibi Korkuteli ilçesi Belediye Başkanlığı için de kıyasıya bir rekabet vardı. Korkuteli seçim sonuçları Anadolu Ajansı verileri ile internethaber.com sitesinde yer alacak. Aşağıda yer alan linkten Antalya Korkuteli yerel seçim sonuçlarının anlık verilerine seçim yasağının kalkması ile birlikte ulaşabilirsiniz. 

Antalya ilçeleri ve Korkuteli seçim sonuçları sayfası - tıklayın

2014 Korkuteli seçim sonuçları nasıldı? : Peki geçen seçimde Antalya Korkuteli Belediye Başkanlığı seçimini hangi partiden, kim kazanmıştı? 2014 yerel seçimlerinde Korkuteli Belediyesi için yaşanan seçim yarışı sonrasında sonuçlar şöyle olmuştu:

2014 yılı Antalya yerel seçim sonuçları

antalya seçim sonuçları