BIST 9.525
DOLAR 32,57
EURO 34,72
ALTIN 2.487,47
HABER /  SEÇİM  /  YEREL SEÇİMLER 2019

Kepez seçim sonuçları 2019 Antalya ilçeleri Kepez yerel seçimi

KEPEZ seçim sonuçları büyük merak konusu, Antalya yerel seçim sonuçları açısından Kepez ilçesi seçim sonuçları önemli.

Abone ol

Kepez ilçesinin 31 Mart 2019 yerel seçim sonuçları Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanlığı yarışanda kritik önemde. Antalya Büyükşehir Belediye seçimlerinde bilindiği gibi Cumhur ittifakı ile Millet İttifakı yarışıyor. 

Kepez ilçesinde yerel seçimlere, Yüksek Seçim Kurulu (YSK) kararı uyarınca, Adalet ve Kalkınma Partisi, Bağımsız Türkiye Partisi, Büyük Birlik Partisi, Cumhuriyet Halk Partisi, Demokrat Parti, Demokratik Sol Parti, Halkların Demokratik Partisi, İYİ Parti, Milliyetçi Hareket Partisi, Saadet Partisi, Türkiye Komünist Partisi ve Vatan Partisi katıldı. 

Kepez seçim sonuçları : 2019 yerel seçimlerinde Antalya genelinde olduğu gibi Kepez ilçesi Belediye Başkanlığı için de kıyasıya bir rekabet vardı. Kepez seçim sonuçları Anadolu Ajansı verileri ile internethaber.com sitesinde yer alacak. Aşağıda yer alan linkten Antalya Kepez yerel seçim sonuçlarının anlık verilerine seçim yasağının kalkması ile birlikte ulaşabilirsiniz. 

Antalya ilçeleri ve Kepez seçim sonuçları sayfası - tıklayın

2014 Kepez seçim sonuçları nasıldı? : Peki geçen seçimde Antalya Kepez Belediye Başkanlığı seçimini hangi partiden, kim kazanmıştı? 2014 yerel seçimlerinde Kepez Belediyesi için yaşanan seçim yarışı sonrasında sonuçlar şöyle olmuştu:

2014 yılı Antalya yerel seçim sonuçları

antalya seçim sonuçları