BIST 10.267
DOLAR 32,26
EURO 34,74
ALTIN 2.412,13
HABER /  GÜNCEL

Korkutan patlama güvenlik kamerasında

Mersin’de bir iş yerinde tüp sıkışmasından kaynaklandığı iddia edilen patlama, bölgede bulunan bir iş yerinin güvenlik kamarasına saniye san...

Abone ol

Mersin’de bir iş yerinde tüp sıkışmasından kaynaklandığı iddia edilen patlama, bölgede bulunan bir iş yerinin güvenlik kamarasına saniye saniye yansıdı.
Edinilen bilgiye göre patlama, gece 03.00 sıralarında meydana geldi. Merkez Akdeniz ilçesine bağlı Mesudiye Mahallesi Mehmet Akif Ersoy Caddesi üzerinde bulunan bir yemekçi dükkanında büyük bir patlama oldu. Patlamayla birlikte bütün evlerin ve iş yerlerinin camları kırılırken, olay yerine çok sayıda polis, itfaiye ve 112 ekibi yönlendirildi. Mahalle sakinleri korkudan kendisini dışarı atarken, büyük bir panik yaşandı. Tüp sıkışmasının neden olduğu iddia edilen patlamada can kaybı veya yaralanma olmazken, caddede bulunan bütün ev ve iş yerlerinde maddi hasar oluştu. Patlamanın gece yarısı olması büyük bir facianın önüne geçerken, bölge adeta savaş alanına döndü.
Güneşin doğmasıyla birlikte patlamanın etkisi tam olarak gün yüzüne çıkarken, olay anı bir iş yerinin güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı. Güvenlik kameralarına yansıyan görüntülerde patlamayla birlikte etraf cam parçalarıyla doluyor.
Bölge ayrıca sabah, yetkililerin hasar tespit çalışmalarını yapmasının ardından belediye işçileri tarafından temizlenmeye başlandı. Vatandaşlar ve iş yerleri sahipleri de kendi imkanlarıyla evlerini ve dükkanlarını temizledi.
(İHA)