BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
DÜNYA

Korku dolu anlar! Çocuklar video çekerken İsrail saldırdı

FİLİSTİNLİ üç çocuk sosyal medya için video çektiği sırada İsrail, Gazze'ye hava saldırısı düzenledi. Korku dolu o anlar çocukların kamerasına böyle yansıdı.

İSRAİL'in Gazze'ye yönelik önceki gün gerçekleştirdiği hava saldırısında 2 çocuk hayatını kaybetmiş, 14 sivil de yaralanmıştı. O anlarda çekildiği bildirilen bir video, çocukların yaşadığı korku dolu anları gözler önüne serdi.

KORKU DOLU ANLAR KAMERADA: Görüntülerde Youtube için video çeken 3 çocuğun İsrail saldırısı anındaki o anları görülüyor. İnternette yayınlanan videoda, 3 çocuğun bombardıman sırasında yaşadıkları korku ve sonrasında kaçışları net bir şekilde görülüyor.

İsrail şehir merkezine bomba yağdırdı

YARALILARIN TEDAVİSİ DEVAM EDİYOR: Gazze’deki Filistin Sağlık Bakanlığı Eşref El Kudra, İsrail ordusunun Gazze şehir merkezine düzenlediği hava saldırısı sonucu hayatını kaybedenlerin kimliklerinin Amir El Nimra (15) ve Luai Kahil (16) olduğunu açıklamıştı. Yaralıların tedavilerinin Gazze kentindeki Şifa Hastanesinde devam ederken, İsrail’in Gazze şehir merkezine düzenlediği saldırılarının devam ettiği ifade edilmişti.

Sitene Ekle
Etiketler