BIST 9.805
DOLAR 32,50
EURO 34,95
ALTIN 2.429,85
GÜNCEL

Hande Fırat 15 Temmuz gecesini anlatırken duygusal anlar yaşadı

Kanal D'de katıldığı canlı yayında Cumhurbaşkanı Erdoğan ile 15 Temmuz gecesi yaptığı görüşmeyi anlatan Hande Fırat'ın gözleri doldu, sesi titredi. İşte o anlar...

FETÖ'nün kanlı darbe girişiminin üzerinden 2 yıl geçti. Yurt genelinde şehitlerimiz dualarla anıldı, Amerika'nın kucağındaki FETÖ elebaşı Gülen'e lanetler yağdırıldı. Televizyon kanalları da geç saatlere kadar 15 Temmuz için özel yayınlar yaptı.

O GECE NELER OLDU: Kanal D canlı yayınına katılan gazeteci Hande Fırat, 15 Temmuz gecesi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile yaptığı FaceTime görüşmesini anlattı.

O gece yaşadıklarını anlatırken duygularına hakim olamayan Fırat, ihanet gecesini titreyen sesiyle anlattı, gözleri doldu.

Hande Fırat, "Tabii ki çok duyguluyum. İster istemez o geceyi hatırlıyorsun. Zor bir durum. Kayıplarımızı hatırlıyoruz. Kolay değil. Dinlemek, hatırlamak kolay değil. İster istemez, bunu bire bir yaşayanlar; İstanbul'da Ankara'da, ciddi bir travma ile karşı karşıya kaldık. İnşallah bir daha bunu yaşamayız." dedi.

Gazeteci Fırat bu sözlerinin ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan ile nasıl bağlantı kurduğunu tek tek anlattı.

Sitene Ekle