BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  GÜNCEL

Korkmadı o kişilere kafa tuttu...

Dünya Suriye'de çekildiği düşünülen ve yaşlı bir kadının IŞİD militanlarına yaklaşarak, terör örgütünün Allah'a sırtını çevirdiğini ve yanlış yolda olduğunu söylediği görüntüleri konuşuyor.

Abone ol

Suriye'de çekildiği düşünülen bu videoda arabada oturan iki IŞİD militanı olduğu düşünülen adama yaklaşan yaşlı bir kadın, terör örgütünün Allah'a sırtını çevirdiğini ve yanlış yolda olduğunu söyledi. Yaşlı kadın Kuran'dan ayetler okuyarak militanları 'Allah yoluna' davet etti.

Militanlar kadını başlarından savmak isteseler de kadın arabadan uzaklaşmadı. Konuştukça daha da sinirlenen yaşlı kadın militanlara "Allah sizi izliyor" ve "IŞİD lanetlidir" gibi sözlerle azarladı. Militanların "şeytan" olduğunu söyleyen kadın "Allah'a dönün" çağrısında bulundu.

NİSA SURESİ'YLE YANIT VERDİ

Esad'ı kast ettiği düşünen yaşlı kadın; "Allah ne rejimi durduracak ne de size zafer kazandıracak" diyerek Arapça bir şiir okudu. Militanların "şair" diyerek kendisiyle dalga geçmesine daha da sinirlendiği gözlenen yaşlı kadın sakinliğini korumaya çalışarak IŞİD militanlarına Kuran'dan Nisa Suresi'ni okuyarak yanıt verdi.

YAŞLI KADININ IŞİD'E KAFA TUTTUĞU ANLAR- FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN

"ABD'DEN PARA ALIP MÜSLÜMANLARI ÖLDÜRÜYORSUNUZ"

Yaşlı kadın daha sonra "Allah'a dönün! Allah'tan korkun!" diyerek militanlara seslendi. "Siz kimseyi katletmezseniz kimse de sizi katletmez" diyen kadına militanlar IŞİD'in "Sizi katletmeye geldik!" sloganını atarak karşılık verdi.

IŞİD'in ABD'den para ve silah yardımı aldığını da söyleyen kadın, "ABD'den aldığınız parayla Müslümanları öldürüyorsunuz" suçlamasında bulundu.