BIST 10.083
DOLAR 32,37
EURO 34,79
ALTIN 2.438,38
HABER /  DÜNYA

Koreli çakma Miranda Kerr! TIKLA İZLE!

Koreli Hong Yuh Reum,Avustralyalı ünlü model Miranda Kerr'e benzerliği ile görenleri şaşkına çeviriyor.

Abone ol

İNTERNETHABER-(DIŞ HABERLER)

Miranda Kerr hayranı Koreli Hong Yuh Reum adlı genç kız idolü olduğu modele benzemek için estetik ameliyat olmayı dahi göze aldı.

Victoria's Secret'ın bir dönem en ünlü meleklerinden biri olan Avustralyalı model Miranda Kerr milyonlarda hayrana sahip fakat bir hayranı ünlü modele benzemek için bıçak altına yatmayı dahi göze almış. Koreli Hong Yuh Reum adlı kadın idolu olduğu belirtilen Avustralyalı model Miranda Kerr'e benzeyebilmek için tehlikeli bir dizi operasyon geçirmeyi daha göze aldığını belirtiyor. 

1.20140530093609.jpg

Japanese TV'de Alien Virus adlı programa katılan Koreli kız Miranda Kerr'i televizyonda ilk gördüğünde inanılmaz etkilendiğini, kendisinin hem baby face hemde seksi olduğunu düşündüğü için ona benzemek istediğini belirtti.

2.20140530093907.jpg

Güney Koreli genç model Miranda Kerr'e benzemek için gözlerinden ve burunundan 2 adet tehlikeli operasyon geçirdiğini belirtirken aynı zamanda Avustralyalı modele benzemek için saçlarını balköpüğü rengine boyattığını ve mavi kontakt lens taktığını belirtti.

3.20140530094157.jpg

Ünlü modele benzeyebilmek için acılı ve zor bir süreçten geçtiğini belirten Koreli model göz ve burun operasyonları geçirdiğini yanaklarının küçüklüğünden beri tombul olduğunu için herhangi bir operasyon yaptırmadığını belirtti. İnsanların ve yakınlarının ameliyat olmaması için kendisini ikna etmeye çalıştığını belirten Hong Yuh Reum ünlü model Miranda Kerr'e benzemeyi kafasına taktığını ve geçirdiği operasyon sonrası çok memnun olduğunu belirtti.

4.20140530094405.jpg

Ayrıca Avustralyalı ünlü model Miranda Kerr'in Güney Kore yarımadasında çok popüler olmadığını belirten Hong Yuh Reum ünlü modelin tanıtım için kendisinin bir öncü olacağını aktardı.

 İşte Güney Koreli çakma Miranda Kerr: