BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  GÜNCEL

Konyaspor Braga maçı şifresiz mi hangi kanalda?

Konya UEFA maçı hangi kanalda saat kaçta ve şifresiz olarak mı yayınlanacak? Konyaspor Braga maçının saati ve maçı canlı verecek olan kanallar.

Abone ol

KONYA spor UEFA maçında bu akşam Braga ile karşı karşıya geliyor. Peki Konyaspor Braga maçı saat kaçta hangi kanalda şifresiz mi yayınlanacak?

UEFA Avrupa Ligi'nde Braga ile karşılaşacak olan temsilcimiz Konyaspor evinde galibiyet alıp ilk puanlarını almak istiyor. Aykut Kocaman'ın öğrencileri ilk maçta Shakhtar Donestk'e 1-0, Gent'e ise 2-0 kaybetmişti.

Atiker Konyaspor Braga maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?

Bugün akşam oynanacak Konya Braga maçı saat 20.00'de başlayacak. Konya Büyükşehir Belediyesi Stadyumu'nun ev sahipliği yapacağı mücadele Tivibu Spor 2 kanalından canlı olarak yayınlanacak.


Atiker Konyaspor-Braga maçını Azerbaycan Futbol Federasyonundan Aliyar Aghayev yönetecek. Aghayev'in yardımcılıklarını Zeynal Zeynalov ile Rza Mammadov'u yapacağı maçın ilave yardımcı hakemleri Orkhan Mammadov ve Rahim Hasanov, dördüncü hakemliğini ise Mubariz Hashimov üstlenecek.

VUKOVİC VE HORA MAÇ SAATİNDE BELLİ OLACAK

Spor Toto Süper Lig'in 7. haftasında deplasmanda Medipol Başakşehir'e konuk olan Atiker Konyaspor'da defans oyuncu Jagos Vukovic ve forvet Ioan Hora sakatlıkları nedeniyle kadroya alınmamıştı. Dün yapılan antrenmanda takımla beraber antrenmana çıkan Vukovic ve Hora'nın durumunun maç saatinde belli olacağı öğrenildi.

Atiker Konyaspor'un, Braga mücadelesine çıkması beklenen 11'i şöyle:
Serkan Kırıntılı, Douglas, Ali Turan, Vukovic, Skubic, Ali Çamdalı, Hadziahmetovic, Ömer Ali Şahiner, Meha, Halil İbrahim Sönmez, Bajic.