BIST 10.219
DOLAR 32,21
EURO 34,86
ALTIN 2.444,47
HABER /  SPOR

Konyaspor Başkanı Özgökçen'den Dirk Kuyt açıklaması

İhlas Haber Ajansı
İhlas Haber Ajansı

Hırvat hoca Aleksandar Stanojevic ile yolları ayıran Süper Lig ekibi Konyaspor, teknik direktörlük görevi için Hollandalı Dirk Kuyt ile görüşme yaptı.

Abone ol

Yeni teknik direktörünü belirleme noktasında acele etmeyen Konyaspor'da gündeme tanıdık bir isim daha eklendi.

Konyaspor, ülkemizde daha önce Fenerbahçe'de futbol oynamış ve son olarak ADO Den Haag'ı çalıştırmış Hollandalı teknik direktör Dirk Kuyt'u gündemine aldı.

"Alternatiflerden birisi ancak anlaşma yok"

Konyaspor Başkanı Fatih Özgökçen yaptığı açıklamada, "Kuyt ile ilgili bazı tereddütlerimiz var. Alternatiflerden birisi ancak anlaşma yok. Kafamızdaki modeli nasıl Konyaspor'da uygularız onu düşünüyoruz. İsmi açıklanmayan başka bir alternatif daha var" ifadelerini kullandı.

Futbolculuk döneminde Fenerbahçe'de üç sezon top koşturan Hollandalı yıldız 37 gol atma başarısı göstermişti. Kariyerini Feyenoord'da bitirerek ülkesi Hollanda'da teknik direktörlük hayatına başlayan Kuyt, Quick Boys kulübünde yardımcı antrenör olarak görev aldı. Ardından Feyenoord U19 takımının başında 48 maça çıkan 43 yaşındaki çalıştırıcı 1.54 puan ortalaması ile görevinden ayrıldı. Daha sonra Hollanda 2.Lig ekibi ADO Den Haag'ın başına geçen Kuyt, çıktığı 17 karşılaşmada 5 galibiyet, 4 beraberlik ve 8 mağlubiyet alarak görevinden ayrıldı.