BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  DÜNYA

KONYA’DA TRAFİK KAZASI: 4 YARALI

Konya’nın Seydişehir ilçesi yakınlarında meydana gelen trafik kazasında 4 kişi yaralandı. <br/>Kaza, saat 17.00 sıralarında Seydişehir Antal...

Abone ol

Konya’nın Seydişehir ilçesi yakınlarında meydana gelen trafik kazasında 4 kişi yaralandı.
Kaza, saat 17.00 sıralarında Seydişehir Antalya Karayolu’nun 33. kilometresi Alacabel Mevkisi yakınlarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Seydişehir’den Antalya istikametine seyir halinde olan Aydil B. (59) idaresindeki 01 BML 64 plakalı otomobil, aşırı yağış nedeniyle kayganlaşan yolda sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesiyle yol kenarına savruldu. Kazada sürücü ile otomobilde bulunan yolcular Hüseyin B. (56), Melek P. (68) ve Cafer B. (53) yaralandı. Yaralılar ambulanslarla Seydişehir Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı.
Kazayı hafif yaralı olarak atlatan Cafer B, Adana’da üç gün önce vefat eden yeğenlerinin cenazesinden döndüklerini belirterek, “Yolda aşırı yağış vardı. Çok hızlı değildik ama biranda nasıl olduysa aracımız yoldan çıktı. Biraz daha ötesinde büyük bir uçurum vardı. Az daha uçuruma uçacaktık, Allah korudu” dedi.
(İHA)