BIST 10.471
DOLAR 32,74
EURO 35,12
ALTIN 2.440,20
HABER /  DÜNYA

NAVİGASYON YÜZÜNDEN KAZA YAPTI: 6 YARALI

Son günlerde birçok vatandaşın kullandığı ve daha çok mobil cihazlarda kullanılan yön ve yol bulma cihazı "Navigasyon" yüzünden sürücü pan...

Abone ol

Son günlerde birçok vatandaşın kullandığı ve daha çok mobil cihazlarda kullanılan yön ve yol bulma cihazı "Navigasyon" yüzünden sürücü panik yapınca kaza meydana geldi. Kazada 6 kişi yaralandı.
Kaza, İzmir-Aydın otoyolu Selçuk girişi Zeytinköy kavşağında meydana geldi. İzmir yönünden Selçuk yönüne gelmekte olan Şaban Yıldırım’ın (48) kullandığı 35 CRL 33 plakalı otomobil, aynı güzergahta ilerleyen Orhan Dalbudak’ın (31)kullandığı 63 B 8573 plakalı otomobile yandan çarptı. Alınan bilgiye göre, yön ve yol bulma cihazı "Navigasyon" ile Selçuk ilçesine bağlı Şirince köyüne gitmek isteyen sürücü Orhan Dalbudak’ın cihazın bir önceki kavşağı gösterdiğini anlayamadığı ve Kuşadası-Aydın levhasını görünce telaşlandığı, arkadan gelen aracı fark etmeden kavşaktan dönmeye çalıştığı öğrenildi. Kazada her iki araçta da maddi hasar meydana gelirken, 6 kişi de yaralandı.
Kazada sürücü Şaban Yıldırım (48), yanında bulunan Zahit Kurtcebe (51), diğer sürücü Orhan Dalbudak, (31) yanında bulunan Hakan Dandan (22), Serdar Öncel (24) ve Erdal İplikçioğlu yaralandı. Kazada sürücü Şaban Yıldırım’ın yanında bulunan Bülent Sürücü yara almadan kurtulurken, Zahit Kurtcebe, Hakan Dandan ve Erdal İplikçioğlu Selçuk Devlet Hastanesinde ilk tedavileri tamamlandıktan sonra İzmir Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edildiler. Diğer yaralıların Selçuk Devlet Hastanesinde tedavi altına alındıkları bildirildi.
(İHA)