BIST 10.219
DOLAR 32,21
EURO 34,86
ALTIN 2.444,47
HABER /  GÜNCEL  /  EĞİTİM

Konya'da okullar tatil mi Konya Valiliği açıkladı

Konya'da hava durumu kötü yar kağışı aralıklar devam ediyor. Meteoroloji son tahminleri açıkladı sıcaklık -5 dereceyi görecek. Konya Valiliği bugün 13 şubat cuma okulları tatil etti mi?

Abone ol

KONYA'da kar yağışı aralıklarla etkisini gösteriyor. Yeni hava durumu raporlarına göre kar yağışı devam edecek. Sıcaklıklar -5 dereceyi görecek. Peki Konya Valiliği bugün yani 13 şubat perşembe gününü tatil yaptı mı, Konya Valiliği'nden henüz bu konuda bir açıklama yok.

Bölge genelinin çok bulutlu kuzey ve kuzeybatı dışında kalan diğer kesmlerinin aralıklı kar yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

HAVA SICAKLIĞI: Mevsim normallerinin altında seyretmesi bekleniyor.

RÜZGAR: Kuzey yönlerden orta kuvvette esmesi bekleniyor.

UYARILAR

BUZLANMA VE DON UYARISI: Bölge genelinde buzlanma ve don olayı beklendiğinden vatandaşlarımızın ve ilgililerin tedbirli ve dikkatli olmaları gerekmektedir.

5 GÜNLÜK HAVA DURUMU

screen-shot-2015-02-13-at-8.01.53-am.png

Dün kapanan Konya'yı Karaman, Isparta, Afyonkarahisar, Ankara ve Antalya'ya bağlayan yollar, tekrar trafiğe açıldı.

Konya ve çevresindeki soğuk hava ile şiddetli tipi, gece geç saatlere kadar etkisini sürdürdü. Soğuk hava ve tipi, trafiği olumsuz etkiledi.  

Rüzgarın yola taşıyıp yer yer kar yığınları oluşturması nedeniyle kapanan Konya'yı Karaman, Isparta, Afyonkarahisar, Ankara ve Antalya'ya bağlayan yollar, aralıksız sürdürülen çalışmalar sonucu trafiğe açıldı.