BIST 10.046
DOLAR 32,43
EURO 34,59
ALTIN 2.384,39
HABER /  GÜNCEL

Konya'da bugün okullar tatil mi valilik açıkladı

Konya'da kar yağışı aralıklarla devam ediyor, hava durumu raporlarına göre sıcaklık mevsm normallerinin altında. Konya Valiliği bugün okulların tatil edildiğini açıkladı.

Abone ol

 KONYA'da kar yağışı aralıklarla devam ediyor, hava durumu raporlarına göre sıcaklıklar mevsim normallerinin altında. Konya Valiliği bugün okulların 20 şubat cuma günü tatil edildiğini açıkladı.

Konya il merkezinde olumsuz hava koşulları ve don nedeniyle okullar yarın tatil edildi.

Konya Valiliğinden yapılan yazılı açıklamada, olumsuz hava koşulları ve don nedeniyle Konya il merkezindeki ilk ve orta dereceli okullar ile liselerin yarın (Cuma günü) 1 gün süreyle tatil edildiği bildirildi.

Öte yandan hava koşullarındaki gelişmelere göre alınan yeni kararların valilik sitesinden açıklanacağı belirtildi.

Çok bulutlu, aralıklı hafif kar yağışlı geçecek.

HAVA SICAKLIĞI

Önemli bir değişiklik beklenmiyor. Rüzgar Kuzey yönlerden kuvvetli (30-50 km/saat) ve zaman zaman fırtına şeklinde (65-75 km/saat) esecek.

UYARILAR

Rüzgarın, kuzey yönlerden kuvvetli (30-50 km/saat) ve zaman zaman fırtına (65-75 km/s), şeklinde esmesi beklendiğinden, yaşanabilecek olumsuzluklara karşı (ulaşımda aksamalar, ağaç ve direklerin devrilmesi, tipi vb.) ilgililerin ve vatandaşların dikkatli ve tedbirli olması gerekmektedir.

Bölgemizde buzlanma ve don olayı beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara karşı (ulaşımda aksamalar, vb) ilgililerin ve vatandaşların tedbirli ve dikkatli olmaları gerekmektedir.

5 GÜNLÜK HAVA RAPORU

screen-shot-2015-02-20-at-9.52.25-am.png