BIST 10.276
DOLAR 32,27
EURO 34,81
ALTIN 2.409,99

Kontrollü ve dikkatli olmalıyız

Güçlü ve yoğun duygular baskı yaratabilir. Özellikle iş ve kariyer konularında daha kararlı ve hırslı olmamız mümkün. Otoriter ve nüfuzlu kişilerle de iletişim kurabiliriz.

Bugün 1 Mayıs Pazartesi... Ay günündeyiz...

Yengeç burcundaki Ay güne hassas ve duyarlı enerjiler veriyor.

Sabah erken saatlerde Ay, Terazi burcundaki Jüpiter ile dik açı yapacak. Yakınlarımızdan ve sevdiğimiz kişilerden ilgi ve şefkat beklentimiz artabilir. Çevremize karşı daha korumacı, verici, cömert olmamız mümkün. Sosyal ve kültürel kavramlar da sabah saatlerinde öne çıkabilir.

Öğle saatlerinde Ay, Oğlak burcundaki Plüton ile karşıt açı yapacak. Güçlü ve yoğun duygular baskı yaratabilir. Özellikle iş ve kariyer konularında daha kararlı ve hırslı olmamız mümkün. Otoriter ve nüfuzlu kişilerle de iletişim kurabiliriz.

Akşam ve gece saatlerinde Ay, Koç burcundaki retro Merkür ve Uranüs ile dik açı yapacak. Bu saatlerde huzursuz ve stresli hissetmemiz mümkün. İletişim sorunları ilişkilerde problem yaratabilir, dikkatli konuşmalı, ani tepkiler vermemeliyiz. Sinir sistemi sorunları, baş ağrıları ve uyku düzensizlikleri de gece saatlerinde artabilir. Fiziksel ve ruhsal rahatlatıcı uygulamalar yapabiliriz.

Yengeç burcundaki Ay 23:23’den sonra boşlukta ilerleyecek…