BIST 10.199
DOLAR 32,34
EURO 34,93
ALTIN 2.399,91
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Kocasinan'da Fatih pazarı yenilendi

Kocasinan Belediye Başkanı Bekir Yıldız, yenilenen Fatih Kapalı Semt Pazarı'nın esnaf ve vatandaşların beğenisini kazandığını söyledi.

Abone ol

Başkan Bekir Yıldız, Fatih, Serçeönü, Sahabiye, Mimarsinan, Mevlana ve Fevzi Çakmak Mahalle sakinlerinin yoğun ilgi gösterdiği Fatih Kapalı Semt Pazarı'nı, Büyükşehir Belediyesi Ray Caddesi'ni yaparken yenilediklerini kaydetti.

Amaçlarının alıcı ve satıcıyı en iyi mekanda buluşturmak, alış-verişi kolaylaştırmak ve rahat imkanlar sağlamak olduğun belirten Başkan Bekir Yıldız, "Fatih Kapalı Semt Pazarı esnaf ve vatandaştan çok yoğun ilgi görüyor. Hafta içinde otopark, bayramda kurban kesim yeri olarak da kullanılan semt pazarının önce çevre düzenlemesinde yenilikler yaptık. Zeminini, kanalizasyonunu, yağmur oluk ve ızgaralarını, çatısını, elektrik aksamını, aydınlatma sistemlerini, boyasını ve tuvaletini yeniledik. Bunun için toplam 250 bin lira civarında harcama yaptık. Semt pazarımız açıldı, esnaf ve vatandaşımız memnuniyetini dile getirdi. Fatih Semt Pazarı'nda 214 işyerinde 130 esnaf meyve ve sebze satışı yapıyor, tuhafiye ve zücaciyeciler için de farklı bir mekan düzenleniyor, hayırlı olsun" diye konuştu.

Fatih Kapalı Semt Pazarı'nın yenilenmesinden dolayı Başkan Bekir Yıldız'a teşekkür eden vatandaşlar, çevre düzenlemesinin ve yeniliklerden dolayı memnuniyetlerini dile getirdi.