BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  GÜNCEL

'Kocaoğlu bu kadar salak olamaz!'

CHP'li Mustafa Moroğlu, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu'nun da yargılandığı davayla ilgili ilginç açıklamalarda bulundu.

Abone ol

Moroğlu, yaptığı açıklama bu yargılamanın bir partiye yönelik olmadığını, tüm İzmir'e karşı yapıldığını öne sürerek, iddianameyi büyük bir dikkatle incelediklerinin altını çizdi.

Vatan gazetesinde yer alan habere göre; Moroğlu, iddianamede haksızlıklar içeren sorular olduğunu da belirterek, ilginç bir örnek verdi: "Büyükşehir Belediyesi'ne fatura kesen bütün işletme sahibine gittiler. 'Bu faturayı niye kestin, kaça sattın?' diye sordular. Bunu savcı yaptı falan demiyoruz. Ama oraya ispiyon eden kişiler bazı belgeleri akıllarınca düzenlemişler. Örneğin Büyükşehir Belediye Başkanının imzasını taşıyan bir tanesi var. Grand Plaza Anonim Şirketi'nden bir irsaliyenin faturası alınmış, altına Kocaoğlu'nun imzası fotokopi ile konulmuş. Bir şirketin irsaliyesinde İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Kocaoğlu'nun imzasının olmayacağını herkes bilir. Ama belgeyi hazırlayan o salak bilmiyor bunu. Kocaoğlu'nun bu kadar salak olmayacağını bilmiyormuş."