BIST 9.998
DOLAR 32,41
EURO 34,94
ALTIN 2.393,16
HABER /  GÜNCEL

Kocaman'dan milli takıma Emre jesti

Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, milli takımın maçlarını düşünerek Emre’yi İstanbul BŞ kadrosuna dahil etmemiş.

Abone ol

Sakatlığının nüksetme ihtimalini düşünen Aykut Kocaman, milli maçları kaçırmaması için yıldız futbolcuyu lig mücadelesinde riske etmedi. İyileşen ve takımla çalışmalara katılan Selçuk Şahin’i de aynı sebeple 18’e almadı.

G.Saray'ın ardından Milli Takım’a en çok oyuncu veren 2. takım olan F.Bahçe’de teknik direktör Aykut Kocaman, Almanya ve Azerbaycan maçları öncesinde yine beyefendiliğini gösterdi. Emre Belözoğlu’nun sakatlığının tam olarak geçmemesine karşın Milli Takım’a çağrılmasının ardından herkes Aykut Kocaman’ın tavrını merak ediyordu. Hatta daha önce Gökhan Gönül ve Serdar Kesimal’da olduğu gibi F.Bahçe ile Milli Takım sağlık ekipleri arasında yaşanan gerginliğin nüksetmesini bekleyenler de vardı. Ancak F.Bahçe’nin hocası İstanbul BŞ maçında Emre’yi milli maçları düşünerek riske etmedi.

Hatta Kocaman, İstanbul BŞ maçı öncesi konuştuğu Emre’ye “Ağrıların var biliyorum. Eğer Belediye maçında seni oynatırsam sakatlığın nüksedebilir. Milli Takım’a gidemeyebilirsin. Belediye maçında seni kadroya almayalım. Bu 2-3 günlük süreçte daha fazla dinlenme fırsatı bulup sen de Milli Takım’ın önemli iki maçı için kendini hazırlarsın” diyerek kendisini milli maçlara hazırlamasını istedi.

DİLMEN DOĞRULADI

İstanbul Bld maçından 3 gün önce hazır duruma gelen ve takımla çalışmalara başlayan Selçuk Şahin de Emre ile aynı sebepten kadroya alınmadı. Selçuk’la da özel bir görüşme yapan Kocaman kararını “Ağrıların şiddetli olmasa da seni zorluyormuş. Bu yüzden Milli Takım için seni de 18 kişilik kadroya almıyorum” sözleriyle iletti. Ancak Milli Takım’ın dünkü idmanında sakatlığı nükseden Selçuk kadrodan çıkarıldı.

Futbol yorumcusu Rıdvan Dilmen de dün NTV’de “Aykut Kocaman eleştiriliyor ama o Milli Takım’ı düşünerek Emre’yi kadroya almadı” diyerek olayı doğruladı.