BIST 10.056
DOLAR 32,24
EURO 34,82
ALTIN 2.424,18
HABER /  GÜNCEL

Kocaman maçın ardından ne dedi?

Sahasında Karabükspor'u mağlup eden Fenerbahçe'de teknik direktör Aykut Kocaman maçın analizini yaptı.

Abone ol

Kardemir Karabükspor’u 10 kişi kalmalarına rağmen 1 – 0 mağlup eden Fenerbahçe'de teknik direktör Aykut Kocaman, maçı değerlendirdi.

Kardemir Karabükspor’u 1 – 0 mağlup eden Fenerbahçe’de teknik direktör Aykut Kocaman, “Maç öncesi rakiplerimiz geçenki haftanın tersine bu hafta galibiyetlerle kapadılar. Rakibimiz de ligin bulunduğu yerle oynadığı oyunun paralellik göstermediği bir takım. Diri, çok koşan, topa sahip olma oranının bizden de iyi olan bir takım. Zor oyun oldu. Futbolcu arkadaşlarım zoru başardılar. Aynı zamanda farkı arttıracak pozisyonlar bulduk. Oyuncularımı gösterdikleri mücadeleden ötürü canı gönülden kutluyorum.” ifadelerine yer verdi.

"HAKEM KONTROLÜ KAYBETTİ"

Hakemin maç içinde çok dağıldığını dile getiren Kocaman, "5. dakikadan itibaren oyunun kontrolünü kaybetmiş bir hakem vardı. Burada da dağıtmaya devam etmeyeyim. Dağıldı derken maçın ilerleyen bölümlerde aleyhimize durumlar oldu. Hakemlik tavrı gösteremedi." dedi.

BEŞİKTAŞ MAÇININ İYİ OLMASININ SEBEBİ

Kocaman, iyi futbol için iyi zemin iyi bir organizasyon kadar iyi bir hakemin de olması gerektiğini savunurken, "Geçen hafta oynadığımız Beşiktaş maçının iyi olmasının sebebi Fırat Aydınus’un göstermiş olduğu hakemlik örneğiydi." şeklinde konuştu.