BIST 10.181
DOLAR 32,37
EURO 34,70
ALTIN 2.393,16
HABER /  GÜNCEL

Kocaman, gözünü İnler'e dikti

Fenerbahçe teknik direktörü, Aykut Kocaman İnler'in transferinde, tüm ihtimalleri değerlendirmek istiyor.

Abone ol

Aykut Kocaman, 'yerli' olması nedeniyle çok istediği Gökhan İnler transferinde, en ufak bir ihtimalin dahi değerlendirilmesini istiyor.

Fenerbahçe, orta saha için Avrupa'da arayışlarını sürdürüyor. Sarı-lacivertliler, Fransa, İngiltere ve İtalya'da birçok menajer ve yöneticiyle temas halinde. Ancak Aykut Kocaman'ın gönlünde yatan aslan Udinese'nin paylaşılamayan yıldızı Gökhan İnler...

"EN İYİSİ GÖKHAN OLUR"

İsviçre Milli Takımı'nın kaptanlığını yapan Türk asıllı futbolcuyu, yerli statüsünde oynayabiliyor olması nedeniyle kadrosuna katmayı çok isteyen Kocaman, transferleri yürüten yöneticilere "Juventus ve Napoli'nin bulunduğu bir transferde, üstelik oyuncu İtalya'da kalmak isterken işimizin zor olduğunu biliyorum. Ancak Gökhan konusunda en ufak ihtimal dahi varsa bekleyebiliriz. Bu bölgeye, bu kalitede bir yerli katabilirsek en iyi işi yapmış oluruz" diyerek, şartların zorlanmasını istedi. Gökhan İnler'le ilgili İtalya'dan gelen haberler de olumlu... Juventus'un bu transferden vazgeçme aşamasına geldiği, Udinese ile bonservis bedeli konusunda anlaşmazlık yaşayan Torino'nun beklemede, Napoli'nin ise Bayer Leverkusen'in Şilili genç oyuncusu Arturo Vidal ile ilgilenmeye başladığı gelen haberler arasında.